Α.Ε. Σαρωνικός - Αετός Κορυδαλλού 1-1. Για την 5η αγωνιστική των Play Out της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 5η αγωνιστική της φάσης των play out της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, Α.Ε. Σαρωνικός και Αετός Κορυδαλλού έμειναν ισόπαλοι 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, το μεσημέρι της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μαχμουτάϊ με κεφαλιά στο 39ο λεπτό, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να σημειώνει το τρίτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Οι νησιώτες οι οποίοι παρουσίασαν μια σχετικά καλή εικόνα στο α' μέρος, δεν κατάφεραν στην συνέχεια να αυξήσουν ή τουλάχιστον να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν στην τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι του Αετού κέρδισαν φάουλ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον 22χρονο μέσο Στέλιο Λεριό να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να στέλνει την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στο 'παραθυράκι' της εστίας του Μπακόμητρου, ο οποίος παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ζέστα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να δέχεται την ισοφάριση της νεανικής ομάδας του Αετού, σε 'νεκρό' ουσιαστικά χρόνο.

"Ξεκινήσαμε με σχετικά καλή εικόνα το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο α' μέρος, αλλά στην επανάληψη παρ'όλο που δεν απειληθήκαμε ιδιαιτέρως, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Πραγματοποιήσαμε κάποιες αλλαγές από τις οποίες οι δύο ήταν αναγκαστικές, και δυστυχώς αν και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο 2-0 που θα τελείωνε και το ματς. Και φτάσαμε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, στην οποία δεχτήκαμε την ισοφάριση. Δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να αντιδράσουμε και μοιραία μείναμε στο 1-1", ήταν η δήλωση του προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρου στο Aegina Portal.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Κουρκουνάσιο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τους Φιλάθλους εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Σαμπάνι, Κάτσας, Μελάς (75' Αγγελάκης), Γκαρής, Τρίμπος (63' Τσελάϊ), Πασχάλης (75' Γκοτσούλιας), Στακάϊ, Φεϊζούλα (62' Μιστάκου), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα των play out: Α.Ε. Περάματος-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-4, Φίλαθλοι-Χαλκηδόνα 0-0 και Ατρόμητος Κερατσινίου-Ερμής Κορυδαλλού 1-0. Ο αγώνας Δραπετσώνα-Ίκαρος Καλλιθέας αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Τέλος όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά, την περασμένη Τετάρτη (13/4) διεξήχθη στο στάδιο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' ο τελικός ανάμεσα στην Ελλάς Ποντίων και την Προοδευτική, με την ομάδα της Ελλάς Ποντίων στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό να επικρατεί με 2-1 και να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Προοδευτική προηγήθηκε με τον Τσιάβο στο 11ο λεπτό, με τους νικητές να ισοφαρίζουν αρχικά με τον Σαπαλίδη στο 26, και να παίρνουν την νίκη με τον Σταφσουλάϊ στο 87ο λεπτό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png