Φίλαθλοι-Α.Ε. Σαρωνικός 2-5. Για την 6η αγωνιστική των Play Out της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Α.Ε. Σαρωνικός. Το νησιωτικό συγκρότημα μετά από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες αγνοούσε τη νίκη (ήττες με Ίκαρο Καλλιθέας εντός και Χαλκηδόνα εκτός, ισοπαλία με Αετό Κορυδαλλού εντός), επικράτησε με 5-2 των αδύναμων Φιλάθλων στο "Παντελής Νικολαΐδης" το μεσημέρι του Σαββάτου, για την 6η αγωνιστική των play out. Η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου σε ένα μέτριο ποιοτικά α’ ημίχρονο προηγήθηκε στο 35ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του 37χρονου πολύπειρου μεσοεπιθετικού Κώστα Τρίμπου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλικαντή στο 48, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 55ο λεπτό σε 1-2, μετά από αδράνεια της άμυνας των νησιωτών, και σκόρερ τον Ηλιάδη. Ένα λεπτό αργότερα ο Χρυσοχόος μετά από πάσα του Καλικαντή, πέρασε και τον τερματοφύλακα γράφοντας το 1-3. Στο 67ο λεπτό οι Φίλαθλοι μείωσαν σε 2-3, μετά από παράλληλη σέντρα από αριστερά στην μικρή περιοχή της Α.Ε. Σαρωνικός, με τον Χύκα να εκμεταλλεύεται τη νέα αδράνεια των αμυντικών και με πλασέ να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τη λύση έδωσε ο Καλικαντής με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα στο 80ο λεπτό, με τον Χρυσοχόο στο 90 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τρίμπου, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο "Παντελής Νικολαΐδης", με την Α.Ε. Σαρωνικός να επικρατεί δίκαια των Φιλάθλων, όχι όμως και τόσο εύκολα βέβαια όσο μαρτυράει το τελικό σκορ, αφού οι γηπεδούχοι ήταν κοντά στο σκορ μέχρι και δέκα λεπτά πριν το τέλος, όπου και έμειναν από δυνάμεις. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Μπουμπογιατζόγλου και Πετρίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός βάση προγράμματος αντιμετωπίζει την Δραπετσώνα (εκτός έδρας), η οποία όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Έτσι το παιχνίδι αναμένεται το πάρει στα χαρτιά με 3-0 α.α.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Γκαρής Ν. (50’ Κάτσας), Μελάς (50’ Αγγελάκης), Γκαρής Σ, Γκοτσούλιας (50’ Σαπάνι), Πασχάλης (63’ Μιστάκου), Στακάϊ, Τρίμπος, Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (63’ Τσελάϊ).

Στα άλλα αποτελέσματα των play out: Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-0, Ίκαρος Καλλιθέας-Ερμής Κορυδαλλού 3-1 και Χαλκηδόνα-Α.Ε. Περάματος 3-1. Ο αγώνας Αετός Κορυδαλλού-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png