Α.Ε. Σαρωνικός - Α.Ε. Περάματος 7-0. Για την 8η αγωνιστική των Play Out της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 8η αγωνιστική της φάσης των Play Out της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με το ευρύ 7-0 της αδύναμης Α.Ε. Περάματος στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. Οι νησιώτες αφού πρώτα ξεπέρασαν το νωθρό τους πρώτο ημίωρο, κατάφεραν να ανοίξουν στην συνέχεια τον χορό των τερμάτων.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Στο 30ο λεπτό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη, σημειώθηκε το 1-0, με τον ίδιο παίκτη οκτώ λεπτά αργότερα να κάνει με πλασέ το 2-0. Στο 44ο λεπτό ο Χρυσοχόος με ωραία ενέργεια και σουτ με το αριστερό ανέβασε τον δείκτη σε 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55 ο Μαχμουτάϊ με πλασέ από την μικρή περιοχή έκανε το 4-0, με τον Χρυσοχόο και πάλι στο 61ο λεπτό να σημειώνει το 5-0. Δεύτερο τέρμα και για τον Μαχμουτάϊ στο 85, με τον Στακάϊ με την συμπλήρωση των 90 λεπτών να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Άνετη και δίκαιη η επικράτηση της ομάδας του Θανάση Μπακόμητρου, κόντρα σε μια ομάδα η οποία για ακόμα μια φορά εμφάνισε πολλές και σημαντικές αδυναμίες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακρίδης με βοηθούς τους Πετρίδη και Τέσση. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική των Play Out η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ερμή Κορυδαλλού.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Πιπίνης, Κάτσας (46' Γκαρής Ν.), Μελάς (55' Γκοτσούλιας), Αγγελάκης (70' Μενάγιας), Τσελάϊ (46' Τρίμπος), Πασχάλης (55' Μιστάκου), Στακάι, Χρυσοχόος, Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Φίλαθλοι-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-2, Χαλκηδόνα-Ίκαρος Καλλιθέας 1-1 και Αετός Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-3. Ο αγώνας Ερμής Κορυδαλλού-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png