Α.Ε. Σαρωνικός-Ερμής Κορυδαλλού 5-0. Για την 9η και τελευταία αγωνιστική των Play Out της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 9η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των Play Out της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 5-0 του Ερμή Κορυδαλλού. Οι νησιώτες σε έναν επιθετικό μονόλογο, δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους οι οποίοι τερμάτισαν αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στα αγωνιστικά, μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Θανάση Μπακόμητρου ο Αντώνης Χρυσοχόος.  Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός σε επίσημο αγώνα στις 11 Ιανουαρίου 2015 (Ήφαιστος-Α.Ε. Σαρωνικός 1-4) σημείωσε χατ τρικ. Στο 15ο λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρο, σημειώνοντας το 1-0, και στο 35ο λεπτό μετά από γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ για το α' μέρος, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58, ο Μιστάκου με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 70ο λεπτό σημειώθηκε το 4-0 και πάλι από τον Μιστάκου, αυτή τη φορά με πλασέ, για να έρθει ο Χρυσοχόος στο 81ο λεπτό με ωραία κίνηση να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, με το τρίτο προσωπικό του τέρμα. Πέραν τα 5 γκολ, οι νησιώτες είχαν και δύο δοκάρια με τους Χρυσοχόο και Πασχάλη.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός Θανάσης Μπακόμητρος, ο οποίος μίλησε για καθολική ανωτερότητα της ομάδας του, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον επιθετικό μονόλογο της Α.Ε. Σαρωνικός, στο σύνολο του παιχνιδιού.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με την ομάδα του νησιού να φτάνει με άνεση στην νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Σιγανού και Σηφάκη.

Αυλαία λοιπόν για το πρωτάθλημα στην Α' Πειραιά, και την φάση των Play Out που στην ουσία ενδιέφερε μόνο τις ομάδες που κινδυνεύουν, οι οποίες είχαν ακόμα μια ευκαιρία για να σώσουν την κατηγορία. Για τις ομάδες που το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τους βρήκε αρκετά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ήταν παιχνίδια πιο πολύ για να μη μείνουν άπραγοι χρονικά οι ποδοσφαιριστές περισσότερο από το συνηθισμένο, μέχρι την επόμενη αγωνιστική σεζόν, αλλά και το κυριότερο να δοθούν ευκαιρίες και στους μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές, να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η τελική βαθμολογία των Play Out βρίσκει την Α.Ε. Σαρωνικός και την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα στις 2 πρώτες θέσεις με 62 βαθμούς. Ακολουθεί η Χαλκηδόνα με 57β, ο Ίκαρος Καλλιθέας με 52β, ο Αετός Κορυδαλλού με 49β, οι Φίλαθλοι με 36β, ο Ερμής Κορυδαλλού με 25β, ο Ατρόμητος Κερατσινίου με 24β, η Α.Ε. Περάματος με 19β και τελευταία η Δραπετσώνα η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Ατρόμητος Κερατσινίου, Α.Ε. Περάματος και Δραπετσώνα υποβιβάζονται στην Β' Πειραιά. Θυμίζουμε ότι από τον β' όμιλο της Α' Κατηγορίας πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Ελλάς Ποντίων (κατέκτησε και το κύπελλο Πειραιά), ενώ στην 2η θέση τερμάτισε η Α.Ε. Μοσχάτου. Αμφότεροι, συμμετέχουν σε αγώνες μπαράζ, και διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Πιπίνης (71' Μαρμαρινός Κ.), Γκαρής Ν. (50' Κάτσας), Μελάς (50' Γκαρής Σ.), Τρίμπος, Αγγελάκης, Χρυσοχόος, Στακάϊ, Γκοτσούλιας (50' Πασχάλης), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (55' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής: Ίκαρος Καλλιθέας-Φίλαθλοι 5-1, Αετός Κορυδαλλού-Χαλκηδόνα 1-2 και Α.Ε. Περάματος-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-6. Ο αγώνας Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png