Η Α.Ε. Σαρωνικός ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με αρκετή όρεξη για δουλειά και κάτω από τις οδηγίες του Θανάση Μπακόμητρου, ξεκίνησε την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας η προετοιμασία της Α.Ε. Σαρωνικός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.


Η ομάδα του νησιού θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας του Πειραιά, ένα πρωτάθλημα το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου, με το κύπελλο Πειραιά να ξεκινάει για τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας μια εβδομάδα νωρίτερα (18/9).

Στα μεταγραφικά τώρα, η Α.Ε. Σαρωνικός απέκτησε τους Νίκο Ντελιλάι (19 χρόνων, στόπερ) από τον Α.Σ. Ποντίων, Δημήτρη Γκέκα (17 χρόνων, στόπερ και δεξί μπακ) από τον Ατρόμητο Κερατσινίου, και Μαλντίν Λαλάι (24 χρόνων, ακραίος επιθετικός) από την Χαλκηδόνα. Ο τελευταίος είχε αγωνιστεί στον νησιωτικό σύλλογο τη σεζόν 2019-2020 και στο πρώτο μισό της σεζόν 2020-2021.

Στην ομάδα συνεχίζουν οι Θοδωρής Μελάς (32 χρόνων, στόπερ), ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι, Κώστας Στακάϊ (22 χρόνων, μέσος) ο οποίος αποκτήθηκε το 2020, και ο Βασίλης Καλικαντής (27 χρόνων, μεσοεπιθετικός), ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα από το 2019, με μια μικρή στάση τη σεζόν 2020-2021, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Αμφιάλης. Επίσης πιθανόν είναι η Α.Ε. Σαρωνικός να πραγματοποιήσει ακόμα μια μεταγραφή (μεσοεπιθετικός), ενώ αναμένεται σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό να προωθηθούν και 6 ποδοσφαιριστές από την Κ16 του συλλόγου.

Αντίθετα, αποχώρησαν οι Κώστας Τρίμπος, και Κλαούντιο Μαχμουτάϊ, όπως επίσης οι Τόνι Σαμπάνι και Γιώργος Γκοτσούλιας οι οποίοι σταμάτησαν.

Τέλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η ομάδα της Αίγινας θα δώσει τέσσερα φιλικά. Στις 21 Αυγούστου θα παίξει με τον Αίαντα Σαλαμίνας (εκτός) στις 28 Αυγούστου με τον Περαμαϊκό (εκτός) στις 4 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί τον Φαληρικό και στις 11 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Ελλάς Ποντίων (εκτός). Να σημειωθεί ότι στην φετινή αγωνιστική χρονιά είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τριών μικρών ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2001 και μετά.

Για την πρώτη προπόνηση αλλά και τους στόχους της ομάδας, στην κάμερα του Aegina Portal μίλησε ο προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png