Α.Ε. Περάματος-Α.Ε. Σαρωνικός 0-1. Για την β' φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

DSC_0079-gipedo106.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Πειραιά για την Α.Ε. Σαρωνικός, η οποία επικράτησε με 1-0 της Α.Ε. Περαματος στο Πέραμα, την Κυριακή το μεσημέρι. Το συγκρότημα του νησιού δεν έπιασε καλή απόδοση στο χλοοτάπητα του Περάματος, παρ’ όλα αυτά πέτυχε το ζητούμενο και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside.




Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Λαλάι, ο οποίος νίκησε τον Τσιάβο στο 37ο λεπτό, και έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Οι δυο ομάδες τις οποίες χωρίζει πλέον μια κατηγορία (η Α.Ε. Περάματος υποβιβάστηκε στην Β’ Πειραιά), είχαν η καθεμία τις στιγμές τους, χωρίς όμως πέραν του τέρματος του Λαλάι, να τις μετουσιώσουν σε κάτι καλό παραπάνω. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αίγινας έπαιζε από το 77ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Φεϊζούλα (2η κίτρινη).

Έτσι φτάσαμε στο ισχνό 1-0 για τους νησιώτες οι οποίοι σύμφωνα με τον προπονητή Θανάση Μπακόμητρο, δεν έπιασαν καλή απόδοση. "Κρατάμε την πρόκριση και τίποτε άλλο. Δύσκολος αγώνας, κόντρα σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεχτήκαμε πίεση από τον αντίπαλο και αυτό είναι λογικό λόγω του εύθραυστου 1-0. Μετά την αποβολή τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς, αλλά στο τέλος καταφέραμε και κρατήσαμε το σκορ και πήραμε την πρόκριση, την οποία είναι και το μόνο που κρατάμε", κατέληξε ο νεαρός τεχνικός. 

Διαιτητής ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Γκολέ και Κατσάνα.  Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Φεϊζούλα, Ντελιλάι, Μελάς, Γκαρής, Τσελάϊ, Λαλάι, Πασχάλης (55’ Κάτσας), Μιστάκου (73’ Οικονόμου), Καλικαντής, Χρυσοχόος (87’ Γκέκας). 

Στα άλλα αποτελέσματα της β’ φάσης: Δίας Κορυδαλλού-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-1, Θύελλα Μοσχάτου-Νέο Ικόνιο 0-2, Νέοι Ευγενείας-Χαλκηδόνα 5-2, Ίκαρος Καλλιθέας-Χαραυγή 5-4 παρ. (κ.δ. 2-2), Σαλαμινομάχοι-Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος 1-2, Προφήτης Ηλίας-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 0-4, Α.Σ. Κωφών-Αργοναύτης 2-1 παρ. (κ.δ. 1-1), Προμηθέας-Άρης Αμφιάλης 0-4, Δραπετσώνα-Καραβάς 3-6, Παννεαπολικός-Ένωση Ρέντη 0-1, Αμπελακιακός-Αίας Σαλαμίνας 0-3, Α.Ο. Κορυδαλλός-Ελλάς Ποντίων 0-3, Καστέλλα-Ηρακλής Νικαίας 1-3, Αστέρας Νίκαιας-Αετός Κορυδαλλού 2-1, Αναγέννηση Μοσχάτου-Νίκη Ρέντη 3-1, Αμφιάλη-Ατρόμητος Πειραιά 3-2, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Α.Σ. Ποντίων 1-5 παρ. (κ.δ. 0-0) και Νίκαια-Περαμαϊκός 1-3.

Τα παιχνίδια Φίλαθλοι-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα και Φαληρικός-Προοδευτική(ερ.) ματαιώθηκαν, καθώς Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα και Φαληρικός δήλωσαν αδυναμία να κατέβουν στους αντίστοιχους αγώνες.

Την προσεχή Τετάρτη (28/9) θα διεξαχθεί ο αγώνας Ιωνικός (ερ.) - Ήφαιστος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png