Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 0-0. Για την 1η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0055-gipedo-aeginas.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πρεμιέρα με λευκή ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Α.Ε. Σαρωνικός κόντρα στην Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α' Πειραιά ξεκίνησε με μερικά προβλήματα για τους νησιώτες σύμφωνα με τον προπονητή Θανάση Μπακόμητρο, αφού ο νεαρός τεχνικός δεν είχε πολλές επιλογές σε ποδοσφαιριστές ηλικιακά μικρούς όπως ορίζει ο κανονισμός (υποχρεωτική συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2001 και μετά).  Στις απουσίες, Λουτσιάνο τιμωρημένος, και οι Σωτήρης Γκαρής και Αμίρ Τσελάι δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν. 

Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι αν και λίγο ανορθόδοξα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχασαν μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του πορτιέρο των φιλοξενούμενων, και σε συνδυασμό του ότι δεν απειλήθηκε ουσιαστικά η εστία του Μπακόμητρου, φτάσαμε μοιραία στο 0-0.

"Παρ' όλο που είχαμε δυσκολίες στον καταρτισμό της ενδεκάδας, είχαμε τον έλεγχο αν και ανορθόδοξα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς'. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί στην συνέχεια", τα λόγια του Θανάση Μπακόμητρου στο Aegina Portal.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος, ότι ντεμπούτο με την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός έκανε ο Γρηγόρης Τσαλίκης. Ο 29χρονος επιθετικός είναι ακόμα μια μεταγραφή των νησιωτών την φετινή περίοδο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Καρακελέ και Παπαδάμ.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Πειραιά.  Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας, Πιπίνης, Μελάς, Ντελιλάι, Μπακόμητρος Ν. (65' Μιστάκου), Λαλάι, Στακάι, Τσαλίκης, Καλικαντής, Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα τους ομίλου: Αμφιάλη-Χαλκηδόνα 1-0, Ηρακλής Νικαίας-Χαραυγή 1-1, Νέο Ικόνιο-Α.Σ. Ποντίων 0-1, Ήφαιστος-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-2, Αναγέννηση Μοσχάτου-Ατρόμητος Πειραιά 1-3 και Αετός Κορυδαλλού-Καραβάς 0-3.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png