Α.Ε. Σαρωνικός - Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. 0-1. Για την Γ' φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

IMG-5097-saronikos-ethnikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 3η φάση του κυπέλλου Πειραιά συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης Α.Ε. Σαρωνικός και Εθνικός Πειραιώς, με την ομάδα του Εθνικού να επικρατεί με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας και να περνάει στην επόμενη φάση.

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν νευρικό στην μεγαλύτερη διάρκεια του, με όχι και τόσο μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τον Εθνικό ωστόσο να παίρνει την νίκη-πρόκριση. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 26ο λεπτό με σκόρερ τον Βασιλείου με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 59ο λεπτό με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή (2η κίτρινη) του Παπαγγελή, ενώ και οι νησιώτες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 85ο λεπτό ο Κάτσας ανέτρεψε τον Σάμιο και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη του διαιτητή Τζαγκαράκη.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον τεχνικό της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρο, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι. "Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Χάσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες και γενικά ήμασταν πιο απειλητικοί. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε την μεγάλη πρόκριση και αυτό είναι που στο ποδόσφαιρο μετράει. Ο Εθνικός δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, πέραν του στημένου, όπου προήλθε και το γκολ. Είχαμε σωστό πλάνο και πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο το οποίο είναι πολύ δύσκολο, και είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος καθώς στο σημερινό ματς είχαμε πέραν της κόκκινης του Κάτσα, και δύο τραυματισμούς", κατέληξε. 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, οι δύο γνωστές φυσιογνωμίες της Αίγινας στον πάγκο του ιστορικού Εθνικού. Ο λόγος για το προπονητικό δίδυμο των πειραιωτών, Θεόφιλο Καλύβα και Νεκτάριο Πανταζή. Ο πρώτος έχει φορέσει στο παρελθόν με επιτυχία την φανέλα του Α.Ο.Α Σαρωνικός, ενώ ο δεύτερος κατάγεται από την Αίγινα.

Ο Νεκτάριος Πανταζής έχει εργαστεί σε μεγάλες και γνωστές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ο.Φ.Η, η Λάρισα και ο Ολυμπιακός. Από το 2009 μέχρι το 2014 ήταν στην Εθνική Ελλάδος (ανδρών), ενώ έχει λάβει μέρος και σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2010 και 2014) και στο Euro 2012. Έχει συνεργαστεί τόσο με τον Ότο Ρεχάγκελ όσο και με τον Φερνάντο Σάντος. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζαγκαράκης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τριανταφυλλίδη. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Κάτσας, Μελάς, Ντελιλάι (78' λ.τρ. Γκέκας), Τσελάι, Λαλάι, Στακάι, Τσαλίκης (75' Μπακόμητρος Ν.), Καλικαντής (75' λ.τρ. Γκαρής), Φεϊζούλα. 

Εθνικός: Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Βασιλείου, Νταλακούρας, Σταύρου (59' Πλουμάτος), Δώδας (66' Παπαγεωργίου), Σεκούμπα (5' Δρόσης), Σάμιος, Ντάφλας (65' Κώστας). 

Στα άλλα αποτελέσματα της 3η φάσης: Δίας Κορυδαλλού-Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος 5-2,  Α.Σ. Κωφών-Αίας Σαλαμίνας 0-2, Καραβάς-Ίκαρος Καλλιθέας 3-0, Νέοι Ευγενείας-Ερασ. Ιωνικού 4-0, Άρης Αμφιάλης-Αμφιάλη 1-5, Ηρακλής Νικαίας-Περαμαϊκός 0-0 (5-4 πεν.) , Αστέρας Νίκαιας-Ελλάς Ποντίων 0-3. Στις 2 Νοεμβρίου θα παίξουν Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Νέο Ικόνιο και Ερασ.Προοδευτικής-Ένωση Ρέντη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png