Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Σαρωνικός 0-0. Για την 2η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0080-gipedo-aeginas.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά ανάμεσα στον Ατρόμητο Πειραιά και την Α.Ε. Σαρωνικός, την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Ρέντη. Στα αγωνιστικά, στο α' μέρος παρά την κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους, η Α.Ε. Σαρωνικός ήταν αυτή που είχε τρεις καλές στιγμές με τους Λαλάι, Χρυσοχόο και Τσαλίκη μετά από τετ α τετ.

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside  στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο Ατρόμητος είχε μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Κοντάκο, με τον Κώστα Μπακόμητρο να δείχνει τα αντανακλαστικά του. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση, χωρίς όμως να καταφέρουν να την μετουσιώσουν σε κάτι καλό. Αντιθέτως η Α.Ε. Σαρωνικός ήταν αυτή η οποία είχε πιο σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ, παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις.

Σε μια από αυτές, ο Φεϊζούλα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε σχεδόν μόνος του απέναντι από τον πορτιέρο των γηπεδούχων Μυρτά, με τον τελευταίο να αποκρούει το πλασέ του.  Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Θανάσης Μπακόμητρος.

Ο νεαρός τεχνικός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στο Aegina Portal: "Τα συναισθήματα είναι λίγο περίεργα αυτή την ώρα. Και το λέω αυτό γιατί παρά τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα με έναν δύσκολο αντίπαλο, και με παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, ήμασταν πιο επικίνδυνοι από τον Ατρόμητο. Ο αντίπαλος δεν είχε πολλές ευκαιρίες, εκτός από κάποια σουτ για τα οποία δεν ανησυχήσαμε.

Αντιθέτως εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, με αποκορύφωμα την τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα. Είναι βέβαια σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, όμως μας μένει στο τέλος η πικρία ότι έπρεπε να κερδίσουμε", κατέληξε. 

Αυτά συνέβησαν στο γήπεδο του Ρέντη, με τις δύο ομάδες να μένουν στην λευκή ισοπαλία. Διαιτητής ήταν ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Λαμπροπούλου. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Χαλκηδόνα.  Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκεκας, Φεϊζούλα, Μελάς, Αγγελάκης, Τσελάι, Λαλάι, Στακάι, Τσαλίκης (85' Μπακόμητρος Ν.), Μιστάκου (73' Καλικαντής), Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Α.Σ. Ποντίων 0-2, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Νέο Ικόνιο 1-1, Χαραυγή-Αετός Κορυδαλλού 0-0, Καραβάς-Ήφαιστος 6-0, Αμφιάλη-Ηρακλής Νικαίας 2-0 και Χαλκηδόνα-Αναγέννηση Μοσχάτου 4-4.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png