Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ο. Χαλκηδών 4-1. Για την 3η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-5729-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά σημείωσε την Κυριακή το μεσημέρι η Α.Ε. Σαρωνικός. Το νησιωτικό συγκρότημα μετά τις λευκές ισοπαλίες με Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού εντός και Ατρόμητο Πειραιά εκτός, επικράτησε με 4-1 της Χαλκηδόνας στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, με δυνατές μονομαχίες, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Τσαλίκη (ασίστ Χρυσοχόου) στο 11ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπεκάκος. Αυτό (1-1), ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος, με την επανάληψη να κρύβει αρκετές συγκινήσεις.

Στο 58ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ο Πουρία με δεύτερη κίτρινη άφησε την ομάδα της Χαλκηδόνας με 10 ποδοσφαιριστές, με την Α.Ε. Σαρωνικός να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την αριθμητική υπέροχη και να παίρνει το προβάδισμα στο 65ο λεπτό με τον Λαλάι μετά από πάσα του Τσαλίκη. Έξι λεπτά αργότερα ο Χρυσοχόος με κεφαλιά (είχε και δοκάρι στο α’ ημίχρονο) ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ στο 77ο λεπτό η Χαλκηδόνα κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Πνευματικό να αναλαμβάνει την εκτέλεση του, και τον Κώστα Μπακόμητρο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να αποκρούει εντυπωσιακά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιστάκου στο 86ο λεπτό. 

"Μας έλειπε το γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια (πρωτάθλημα και κύπελλο) και σήμερα τα καταφέραμε. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό και σε αρκετά σημεία σκληρό και θεωρώ ότι βάση εικόνας των δυο ομάδων, αλλά και των ευκαιριών δικαιούμασταν τη νίκη", τόνισε στις δηλώσεις του στο Aegina Portal, ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός, Θανάσης Μπακόμητρος.

Διαιτητής ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Γκολέ και Τριανταφυλλίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Αμφιάλη εκτός έδρας. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Γκέκας, Φεϊζούλα, Μελάς, Αγγελάκης (88’ Ζοντήρος), Τσελάϊ, Λαλάι (75’ Πασχάλης), Στακάϊ, Τσαλίκης (75’ Κάτσας), Καλικαντής, Χρυσοχόος (72’ Μιστάκου).  Στα αλλά αποτελέσματα του ομίλου: Νέο Ικόνιο-Καραβάς 0-2, Α.Σ. Ποντίων-Ατρόμητος Πειραιά 0-5, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-0, Ήφαιστος-Χαραυγή 1-2, Αναγέννηση Μοσχάτου-Αμφιάλη 1-3 και Ηρακλής Νικαίας-Αετός Κορυδαλλού 1-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png