Αμφιάλη - Α.Ε. Σαρωνικός 3-3. Για την 4η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0047-saronikos-5.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά από ένα επεισοδιακό στα τελευταία λεπτά παιχνίδι που διεξήχθη στις Σιταποθήκες, Αμφιάλη και Α.Ε. Σαρωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3, για την 4η αγωνιστική της Α' Πειραιά. Η αναμέτρηση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στις Σιταποθήκες, και ήταν κεκλεισμένων των θυρών  λόγω των εργασιών που γίνονται στις εξέδρες του γηπέδου. Πέραν τα έξι τέρματα, υπήρξαν και πέντε αποβολές ποδοσφαιριστών (2 της Αμφιάλης και 3 της Α.Ε. Σαρωνικός), και ακόμα τρεις από τους πάγκους (από τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων).

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Χρυσοχόο μετά από σουτ. Μάλιστα, οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Λεμπέση ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, με τον τελευταίο να έχει αντίθετη άποψη. Στο 18ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Επιτροπάκη, με την μπάλα να πηγαίνει στο παραθυράκι του ανύμπορου να αντιδράσει, Μπακόμητρου. Ένα λεπτό πριν το τέλος του α' μέρους, η ομάδα της Αμφιάλης έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά από κόκκινη που αντίκρισε ο Σιφνάκης για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Λαλάι.

Αυτά για το ισορροπημένο για τις δυο ομάδες α' ημίχρονο, με την επανάληψη να είναι σαφώς πιο συναρπαστική. Στο β' ημίχρονο η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου και με τον παίκτη παραπάνω, μπήκε καλύτερα και στο 65ο λεπτό ο Φεϊζούλαανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Παγώνη, με τον Λεμπέση να δίνει το πέναλτι και τον Καλικαντή να φέρνει το ματς στα ίσα. Στο 81ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή όταν μετά από κάθετη του Καλικαντή, ο Μιστάκου με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-2. Και φτάνουμε στο 83ο λεπτό, εκεί όπου σημειώθηκε η σύρραξη μεταξύ παικτών και έφερε τις αποβολές.

Σ' ένα δυνατό φάουλ, οι ποδοσφαιριστές λογομάχησαν, με τον διαιτητή Λεμπέση να αποβάλει τους Σωτηριάδη από πλευράς Αμφιάλης, και τους Μιστάκου και Κώστα Μπακόμητρο από πλευράς Α.Ε. Σαρωνικός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύρραξη διήρκησε κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά, ενώ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Λεμπέση και από τις δύο αντίπαλες ομάδες. Ο διαιτητής στην συνέχεια απέβαλε από πλευράς τεχνικού επιτελείου της Αμφιάλης τους Κουνέλη και Βοϊδονικόλα, και τον Σταμάτη Μαρμαρινό ο οποίος ήταν στον πάγκο της Α.Ε. Σαρωνικός.

Το παιχνίδι, όταν ηρέμησαν τα πράγματα συνεχίστηκε κανονικά, με την Αμφιάλη και την Α.Ε. Σαρωνικός να συνεχίζουν αμφότεροι με 9 ποδοσφαιριστές, αλλά τους νησιώτες να έχουν μετά την αποβολή του Κώστα Μπακόμητρου στην εστία τους τον Στακάϊ, καθώς ο 2ος γκολκίπερ Μακρογιάννης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, λόγω του ότι αγωνίστηκε με την Κ-18 το Σάββατο το μεσημέρι (δεν είχαν περάσει 24 ώρες).  Στο 91ο λεπτό οι νησιώτες έκαναν το 1-3 με ωραίο πλασέ του Κάτσα, ενώ στο 97ο λεπτό οι κυανέρυθροι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του  Γεωργίου από τον Γκέκα, ο οποίος αποβλήθηκε. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Λεμπέση, καθώς όπως υποστήριξαν η ανατροπή έγινε εκτός μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δανασής ευστόχησε γράφοντας το 2-3, για να έρθει με την εκπνοή ο Γεωργίου να γράψει το τελικό 3-3 με σουτ έξω από την περιοχή.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στις Σιταποθήκες, ένα ματς που είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες, έξι τέρματα αλλά και επεισοδιακό τέλος. Όπως είναι φυσιολογικό, πολλά παράπονα από την διαιτησία έχουν και οι δυο αντίπαλοι. Περίπλοκο και με δυνατές μονομαχίες χαρακτήρισε το παιχνίδι ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος. "Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, σαφώς και δεν μας αφήνει ικανοποιημένους", είπε, μεταξύ άλλων, στο Aegina Portal ο νεαρός προπονητής. 
Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης με βοηθούς τους Καρακελέ και Ιωαννίδη.
 
Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Αναγέννηση Μοσχάτου. 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Ντελιλάι (58’ λ.τρ. Γκέκας), Μελάς, Αγγελάκης, Τσελάϊ, Λαλάι (75’ Μιστάκου), Στακάϊ, Τσαλίκης (75’ Κάτσας), Καλικαντής, Φεϊζούλα.  
Στα αλλά αποτελέσματα του ομίλου: Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 5-1, Χαραυγή-Νέο Ικόνιο 2-1, Αναγέννηση Μοσχάτου-Ηρακλής Νικαίας 1-3, Καραβάς-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 7-0, Χαλκηδόνα-Α.Σ. Ποντίων 1-1 και Αετός Κορυδαλλού-Ήφαιστος 2-0. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png