Α.Ε. Σαρωνικός-Αναγέννηση Μοσχάτου 6-1. Για την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-6152-saronikos-anagenisi-00.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Αν και το παιχνίδι έδειξε να παίρνει μία διαφορετική τροπή αρχικά, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε τελικά  με 6-1 της ουραγού στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά Αναγέννησης Μοσχάτου, για την 5ης αγωνιστική. Το νησιώτικο συγκρότημα αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Μιστάκου, Γκέκα και Κώστα Μπακόμητρο.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Μάλιστα η απουσία του τελευταίου αν και δεν φάνηκε, είναι σπάνιο φαινόμενο, καθώς ο πορτιέρο της Α.Ε. Σαρωνικός παίζει ασταμάτητα και συνεχόμενα τα τελευταία τουλάχιστον 7 με 8 χρόνια. Μόνο τακτικά (και μάλιστα σπάνια) ουσιαστικά έχει λείψει από την βασική ενδεκάδα της νησιώτικης ομάδας, ο 31χρονος κίπερ.

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι σε ένα γενικά νωθρό α' μέρος για την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με γκολ από εκτέλεση φάουλ στο 20ο λεπτό του Γουάτσοπ. Νωρίτερα (6') και ενώ το σκορ ήταν 0-0, η ομάδα του Μοσχάτου είχε δοκάρι σε τετ α τετ του Οικονομάκη  με τον Μακρογιάννη. Τρία (23') λεπτά μετά την ψυχρολουσία από το 0-1, ο Τσαλίκης με ωραία ατομική προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσα, για να έρθει ο Αγγελάκης με καρφωτή κεφαλιά στο 25' να σημειώσει το 2-1.

Αυτό ήταν και το σκορ του α' μέρος, με την ομάδα της Αναγέννησης να έχει ακόμα ένα δοκάρι στο 44ο λεπτό και πάλι με τον Οικονομάκη. Στην επανάληψη οι Α.Ε. Σαρωνικός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, και παρά το χαμένο πέναλτι (άουτ) του Καλικαντή στο 50ο λεπτό (το κέρδισε ο Στακάι), σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα. Στο 55 μετά από ωραίο συνδυασμό του Καλικαντή με τον Στακάι, ο Τσαλίκης ο οποίος έγινε ο τελικός αποδέκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λαλάι με δυνατό σουτ έκανε το 4-1, για να έρθει ο Χρυσοχόος στο 70ο λεπτό να κάνει το 5-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Τσαλίκης στο 87ο λεπτό μετά από εξαιρετική παράλληλη σέντρα του Πασχάλη.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Κυριακή το μεσημέρι, με την Α.Ε. Σαρωνικός να επικρατεί με 6-1 της ουραγού Αναγέννησης Μοσχάτου.

"Όχι και τόσο καλό α' ημίχρονο για εμάς. Είχαμε παραπάνω άγχος από το κανονικό, αλλά ευτυχώς καταφέραμε πριν το τέλος να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Στην επανάληψη ήμασταν αρκετά καλοί, και πιστεύω όταν 'άνοιξε' το παιχνίδι μετά το 3-1, ήμασταν κυρίαρχοι του αντιπάλου. Πάντως δεν κερδίσαμε τόσο εύκολα, όσο μαρτυράει το τελικό σκορ", τα λόγια του Θανάση Μπακόμητρου στο Aegina Portal.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Λεκαράκο και Πουλόπουλο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ηρακλή Νικαίας.  Aξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Τρίτη (15/11) αναρτήθηκαν από το επίσημο site της Ε.Π.Σ. Πειραιά οι ποινές (ποδοσφαιριστών και αξιωματούχων)για την Α.Ε. Σαρωνικός που αφορούν το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Αμφιάλη (3-3 τελικό). Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης τιμώρησε τους Κώστα Μπακόμητρο (αποβολή) με 2 αγωνιστικές και χρηματική ποινή 20,00€, Ραπιόν Μιστάκου (αποβολή) με 2 αγωνιστικές και χρηματική ποινή 20,00€, και Δημήτρη Γκέκα (αποβολή) με 1 αγωνιστική και χρηματική ποινή 10,00€. Επίσης την Α.Ε. Σαρωνικός με χρηματική ποινή 50,00€ (για κακή συμπεριφορά σωματείου όταν κατά την διάρκεια ενός αγώνα αποβάλλονται 3 ποδοσφαιριστές).

Τέλος, η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε και τον Σταμάτη Μαρμαρινό (για εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά) με 7 αγωνιστικές και χρηματική ποινή 70,00€. Μάλιστα στο επίσημο site της Ε.Π.Σ. Πειραιά αναφέρεται ως προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικού. Να σημειωθεί ότι αρχικά είχε αναγράφει λανθασμένα το όνομα του Θανάση Μπακόμητρου για την τιμωρία. Κάτι το οποίο διορθώθηκε στην συνέχεια. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μακρογιάννης, Ντελιλάι (70' Χαλδαίος), Κάτσας, Μελάς (65' Πιπίνης), Αγγελάκης, Φεϊζούλα (46' Τσελάι), Λαλάι (65' Πασχάλης), Στακάι, Τσαλίκης, Καλικαντής, Χρυσοχόος (75' Οικονόμου).  Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Σ. Ποντίων-Αμφιάλη 1-2, Νέο Ικόνιο-Αετός Κορυδαλλού 1-1, Ηρακλής Νικαίας-Ήφαιστος 1-1, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Χαραυγή 2-3, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Χαλκηδόνα 2-4  και Ατρόμητος Πειραιά-Καραβάς 0-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png