Α.Ε. Σαρωνικός-Ηρακλής Νικαίας 1-0. Για την 6η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-6275-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με γκολ του Τσαλίκη στο 21ο λεπτό η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Νικαίας στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. Η νησιώτικη ομάδα παρά το φτωχό σκορ, ήταν σε γενικές γραμμές ανώτερη του αντιπάλου της, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα. Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας ήταν νωθρή και ακίνδυνη επιθετικά.  

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ως "μαγική εικόνα" χαρακτήρισε το τελικό σκορ ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος, καθώς όπως υποστήριξε η ομάδα του πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση της για φέτος ειδικά στο α' μέρος, θα μπορούσε κάλλιστα το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. 

"Ήταν ένα εξαιρετικό πρώτο μισάωρο, στο οποίο παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα. Είμαι σίγουρος ότι κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό. Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά καταφέραμε να πετύχουμε μόλις ένα τέρμα", τόνισε στις δηλώσεις του στο Aegina Portal ο νεαρός τεχνικός.

Οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν αρκετές επιθετικές αδυναμίες, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο πορτιέρο των γηπεδούχων Μακρογιάννης πέρασε ένα ήσυχο μεσημέρι. Βέβαια όπως είναι λογικό όσο παρέμενε το εύθραυστο σκορ, υπήρξε ένα άγχος για την ομάδα της Α.Ε. Σαρωνικός όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στη αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά με την Α.Ε. Σαρωνικός να παίρνει το τρίποντο.

Τέλος στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η παρουσία δυο γνώριμων ποδοσφαιριστών του νησιού.  Ο λόγος για τους Κουβάτσο και Πέκωφ οι οποίοι  έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός και τώρα αποτελούν μέλη του Ηρακλή Νικαίας. 

Διαιτητής ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Σηφάκη και Δαφερέρα.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Ποντίων εκτός έδρας. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μακρογιάννης, Ντελιλάι, Κάτσας, Μελάς, Αγγελάκης, Τσελάι, Λαλάι (65' Πασχάλης), Στακάι, Τσαλίκης, Καλικαντής, Χρυσοχόος (65' Φεϊζούλα).   Στα άλλα αποτελέσματα: Αναγέννηση Μοσχάτου-Α.Σ. Ποντίων 1-2, Χαραυγή-Ατρόμητος Πειραιά 1-1, Αμφιάλη-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 7-1, Ήφαιστος-Νέο Ικόνιο 1-0, Χαλκηδόνα-Καραβάς 0-3 και Αετός Κορυδαλλού-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png