Α.Σ. Ποντίων - Α.Ε. Σαρωνικός 0-7. Για την 7η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0099-saronikos-as-pontion.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να δυσκολευτεί η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 7-0 της νεανικής ομάδας του Α.Σ. Ποντίων στο γήπεδο της Χαραυγής την Κυριακή το μεσημέρι, για την 7η αγωνιστική της Α’ Πειραιά.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι νησιώτες πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση με τον προπονητή Θανάση Μπακόμητρο να τονίζει πως "ήταν καλό παιχνίδι για εμάς, και η αλήθεια είναι ότι μας έπιανε ότι και να κάναμε".

Ο "χορός" των τερμάτων ξεκίνησε μόλις το 4ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαλάι από πλάγια θέση, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό των γηπεδούχων και στην συνέχεια να βρέθηκε στα δίχτυα για το 0-1.  Στο 20ο λεπτό μετά από σέντρα του Ντελιλάι, ο Μιστάκου με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό ο Χρυσοχόος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, για να έρθει το 0-4 στο 61ο λεπτό με τον Πασχάλη ο οποίος μόλις είχε μπει ως αλλαγή. Επτά λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Μιστάκου, ο Στακάϊ με το κεφάλι  έκανε το 0-5, με τον Λαλάι στο 74 με ωραίο πλασέ να σημειώνει το 0-6. Στο 85ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού, με τον πορτιέρο της Α.Ε. Σαρωνικός Κώστα Μπακόμητρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

"Το παιχνίδι μπορεί να εξελίχθηκε εύκολα για εμάς, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή η εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι μας πήγαν οι φάσεις, και γι' αυτό πήραμε την νίκη με άνεση, κόντρα σε μια νεανική και άπειρη ομάδα. Ο αντίπαλος βέβαια είχε την αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα μετά το 0-2, και πιστεύω πως δεν θα ήταν αυτή η εικόνα του παιχνιδιού αλλά βέβαια και ήμασταν πολύ καλοί και μας πήγαν όλα", τα λόγια του Θανάση Μπακόμητρου στο Aegina Portal. 

Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης με βοηθούς τους Παπαδάμ και Τριανταφυλλίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος (60’ Μιστάκου), Ντελιλάι (70’ Πιπίνης), Μελάς, Αγγελάκης (70’ Ζωντήρος), Τσελάϊ, Λαλάι, Στακάϊ, Τσαλίκης (60’ Πασχάλης), Καλικαντής, Φεϊζούλα (46’ Γκέκας). 

Στα άλλα αποτελέσματα: Ατρόμητος Πειραιά-Αετός Κορυδαλλού 3-0, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Αναγέννηση Μοσχάτου 0-0, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Ήφαιστος 4-2, Ηρακλής Νικαίας-Νέο Ικόνιο 1-1, Καραβάς-Αμφιάλη 2-2 και Χαλκηδόνα-Χαραυγή 1-4.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png