Α.Ε. Σαρωνικός - Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 3-0. Για την 8η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0047-saronikos-2.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 8η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε της Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα με 3-0 στο δημοτικό στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι.


Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 10 με πέναλτι που κέρδισε ο Καλικαντής και εκτέλεσε ο Στακάι, και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Στην επανάληψη η ομάδα της Αίγινας πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, με τον Πασχάλη ο οποίος συνεχίζει να δείχνει την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Με ωραίο δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 54ο λεπτό ανάγκασε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων Δαναμίδη να μαζέψει την μπάλα μέσα από την εστία του, ενώ το ίδιο έπραξε και με την συμπλήρωση 70 λεπτών, όταν ο 29χρονος πολύπειρος μεσοεπιθετικός της Α.Ε. Σαρωνικός με ωραίο πλασέ σημείωσε το 3-0.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο δημοτικό στάδιο της Αίγινας, με την Α.Ε. Σαρωνικός να επικρατεί άνετα της Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα, η οποία στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίζει πολλές αδυναμίες, που έχουν σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς (3 ισοπαλίες και 5 ήττες).

Αντιθέτως, η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου είναι αήττητη (5 νίκες και 3 ισοπαλίες) και μοιράζεται την 2η θέση με την Αμφιάλη με 18 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καζάς με βοηθούς τους Κουρκουνάσιο και Κατσάνα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Καραβά εκτός έδρας. 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Πιπίνης (74' Τριανταφυλλάκης), Κάτσας, Μελάς, Ντελιλάι (80' Ζωντήρος), Τσελάι (80' Οικονόμου), Λαλάι, Στακάι, Τσαλίκης (74' Σπαταλάς), Καλικαντής, Μιστάκου (46' Πασχάλης). 
Στα άλλα αποτελέσματα: Αναγέννηση Μοσχάτου-Καραβάς 0-2, Αμφιάλη-Χαραυγή 1-1, Νέο Ικόνιο-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 0-0, Α.Σ. Ποντίων-Ηρακλής Νικαίας 2-0, Ήφαιστος-Ατρόμητος Πειραιά 0-4 και Αετός Κορυδαλλού-Χαλκηδόνα 2-1. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png