Καραβάς-Α.Ε. Σαρωνικός 4-0. Για την 9η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0080-gipedo-aeginas-00.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 9η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τον πρωτοπόρο Καραβά στο "Σταύρος Μελισσουργός" του Ρέντη, την Κυριακή το μεσημέρι. Οι κυανόλευκοι του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού φτάνοντας με ευκολία στη νίκη, κόντρα στην ομάδα της Αίγινας η οποία δεν εμφάνισε καλό πρόσωπο και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί δείχνοντας από την αρχή την ποιότητα τους. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε τον λάθος υπολογισμό του Κώστα Μπακόμητρου, και με πλασέ στην κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 21ο ο Μπουρντένης βρέθηκε μετά από κάθετη απέναντι από τον έμπειρο πορτιέρο των νησιωτών και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 34 ο Καραβάς πέτυχε και τρίτο τέρμα με σκόρερ και πάλι τον Ηλιάδη, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας της Α.Ε. Σαρωνικός, ανεβάζοντας παράλληλα τον δείκτη του σκορ σε 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το σκορ έκλεισε στο 70ο λεπτό ο Κουτσοποδιώτης ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε μόνος του μετά από αδράνεια της άμυνας στο δεύτερο δοκάρι των νησιωτών και με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το τελικό 4-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα (5 νίκες, 3 ισοπαλίες), με τον Καραβά να παραμένει αήττητος (8 νίκες, 1 ισοπαλία).

Απόλυτα δίκαιη νίκη για τον Καραβά σύμφωνα με τον προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρο: "Δεν ήταν καλή η εικόνα μας. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια κέρδισε", τα λόγια του νεαρού τεχνικού στο Aegina Portal.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Τσακίρη και Πετρίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Χαραυγή. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος (60’ Πασχάλης), Ντελιλάι, Μελάς, Αγγελάκης (63’ Κάτσας), Τσελάϊ, Λαλάι (84’ Σπαταλάς), Στακάϊ, Τσαλίκης (70’ Μιστάκου), Καλικαντής, Φεϊζούλα (83’ Γκέκας). 
Στα άλλα αποτελέσματα: Αετός Κορυδαλλού-Αμφιάλη 0-2, Ατρόμητος Πειραιά-Νέο Ικόνιο 2-0, Χαραυγή-Αναγέννηση Μοσχάτου 4-1, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Α.Σ. Ποντίων 0-3, Ηρακλής Νικαίας-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-1 και Χαλκηδόνα-Ήφαιστος 3-1. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png