Α.Ε. Σαρωνικός - Χαραυγή 0-0. Για την 10η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-7427-saronikos-00.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του Πειραιά, Α.Ε. Σαρωνικός και Χαραυγή έμειναν στο 0-0, το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το Aegina Portal μίλησε με τον τεχνικό των νησιωτών Θανάση Μπακόμητρο, ο οποίος τόνισε ότι αν και η ομάδα της Αίγινας είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς:

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




"Είχαμε ολοκληρωτική κατοχή με πολλές φάσεις και ευκαιρίες, που δυστυχώς δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Ο αντίπαλος δε μας απείλησε, και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα", υπογράμμισε ο νεαρός προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός.

Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος, με την ομάδα του πρώην τεχνικού της Α.Ε. Σαρωνικός Δημήτρη Βουτσινά, να παραμένει αήττητη (5 νίκες, 5 ισοπαλίες).  Από την άλλη η Α.Ε. Σαρωνικός παραχώρησε την 2η εντός έδρας ισοπαλία της στο πρωτάθλημα (4 συνολικά), έχοντας μέχρι στιγμής 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζαγκαράκης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Ευαγγελίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Αετό Κορυδαλλού εκτός έδρας.  Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Φεϊζούλα, Ντελιλάι, Αγγελάκης (68' Κάτσας), Μελάς, Τσελάϊ, Λαλάι, Στακάι,Τσαλίκης (68' Μιστάκου), Καλικαντής, Χρυσοχόος (55' Πασχάλης).  Στα άλλα αποτελέσματα: Ήφαιστος-Αμφιάλη 1-4, Νέο Ικόνιο-Χαλκηδόνα 2-1, Α.Σ. Ποντίων-Καραβάς 1-2, Αναγέννηση Μοσχάτου-Αετός Κορυδαλλού 3-2, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Ατρόμητος Πειραιά 0-7 και Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ηρακλής Νικαίας 0-5.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png