Αετός Κορυδαλλού - Α.Ε. Σαρωνικός 0-3. Για την 11η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

aetos-korydallou-saronikos-0-3.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αετού Κορυδαλλού εκτός έδρας, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το συγκρότημα του νησιού ήταν ανώτερο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίρνοντας δίκαια τη νίκη.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Από την άλλη, η πάλαι ποτέ ισχυρή ομάδα του Κορυδαλλού, συνέχισε στα ρηχά με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Το σκορ άνοιξε ο Πασχάλης στο 30ο λεπτό μετά από παράλληλη σέντρα του Φεϊζούλα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Πασχάλης χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ, όταν μετά από κάθετη του Καλικαντή, με άψογο τελείωμα σημείωσε το 0-2. Το σκορ έκλεισε ο Καλικαντής στο 83, με δυνατό σουτ, με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Ροβάτσου.

Οι νησιώτες τελείωσαν το ματς έχοντας πολλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, με τον Θανάση Μπακόμητρο να τονίζει πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του, στο πρωτάθλημα. 

Διαιτητής ήταν ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Τέσση.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ήφαιστο. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Φεϊζούλα, Ντελιλάι, Μελάς, Αγγελάκης, Τσελάι (85’ Στουρνάρας), Πασχάλης (65’ Τσαλίκης), Στακάι, Χρυσοχόος (85’ Γκέκας), Καλικαντής, Λαλάι (73’ Μιστάκου). 

Στα άλλα αποτελέσματα: Ήφαιστος-Αναγέννηση Μοσχάτου 1-1, Αμφιάλη-Νέο Ικόνιο 4-0, Χαραυγή-Α.Σ. Ποντίων 0-0, Καραβάς-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 8-0, Ηρακλής Νικαίας-Ατρόμητος Πειραιά 0-5, Χαλκηδόνα-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 0-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png