Α.Ε. Σαρωνικός-Ήφαιστος 5-0. Για την 12η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-7848-saronikos-padosfairo.JPG
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε εύκολα με 5-0 του αδύναμου Ηφαίστου στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. Το νησιωτικό συγκρότημα δεν δυσκολεύτηκε κόντρα σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 6 βαθμούς, καθώς σε 12 αγώνες μετράει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Αντιθέτως, η Α.Ε. Σαρωνικός η οποία βρίσκεται στην 4η θέση με 25 βαθμούς, σε 12 αγώνες έχει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με τον Στακάϊ μετά από παράλληλη σέντρα του Χρυσοχόου. Στο 16ο λεπτό ο Πασχάλης σημείωσε με πλασέ το 2-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο Πασχάλης πέτυχε και δεύτερο γκολ, με αριστερό πλασέ, για να έρθει ο  Τσαλίκης στο 56 να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 4-0. Το σκορ έκλεισε ο Λαλάι με προβολή στο 72ο λεπτό.

"Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς και αυτό μας έδωσε άλλον αέρα. Ο αντίπαλος αν και ξεκίνησε πιεστικά το παιχνίδι, δεν κατάφερε στην συνέχεια να μας προβληματίσει, με αποτέλεσμα να γίνουμε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Σαφώς και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας", η δήλωση του Θανάση Μπακόμητρου στο Aegina Portal.

Διαιτητής ήταν ο Καζάς με βοηθούς τους Τέσση και Ευαγγελίδη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Νέο Ικόνιο εκτός έδρας. 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος (58' Μακρογιάννης), Φεϊζούλα, Ντελιλάι, Μελάς, Αγγελάκης, Τσελάι (50' Τόσκου), Πασχάλης (50' Λαλάι), Στακάι, Τσαλίκης (58' Μιστάκου), Καλικαντής (75' Στουρνάρας), Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Ατρόμητος Πειραιά-Χαλκηδόνα 2-1, Α.Σ. Ποντίων-Αετός Κορυδαλλού 5-2, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Χαραυγή 1-5, Νέο Ικόνιο-Αναγέννηση Μοσχάτου 3-0, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Αμφιάλη 0-4 και Καραβάς-Ηρακλής Νικαίας 2-0.  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png