Νέο Ικόνιο-Α.Ε. Σαρωνικός 0-1. Για την 13η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0047-saronikos-6.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με σκόρερ τον Τάσο Πασχάλη η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής, της νεανικής ομάδας του Νέου Ικονίου στο Πέραμα με 1-0, για την 13η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Α’ Πειραιά. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το νησιώτικο συγκρότημα έχασε αρκετές ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερο από την ομάδα του Περάματος, η οποία απαρτίζεται κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στο α' ημίχρονο με την κυκλοφορία μοιρασμένη, οι νησιώτες είχαν τις στιγμές τους για να προηγηθούν, με το ημίχρονο πάντως να κλείνει στο 0-0. Το τέρμα που έδωσε την νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Πασχάλης στο 50ο λεπτό με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η Α.Ε. Σαρωνικός είχε και δοκάρι με τον Στακάι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακρίδης με βοηθούς τους Τσακίρη και Καρακελέ.

Την επόμενη αγωνιστική και 1η του β' γύρου η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού εκτός έδρας. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Φεϊζούλα, Ντελιλάι, Μελάς (80’ Γκαρής), Αγγελάκης, Τσελάϊ, Πασχάλης (75’ Τσαλίκης), Στακάϊ, Χρυσοχόος, Καλικαντής, Λαλάι (85’ Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα: Ηφαιστος-Α.Σ. Ποντίων 0-0, Αναγέννηση Μοσχάτου-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-3, Αμφιάλη-Ατρόμητος Πειραιά 0-2, Χαραυγή-Καραβάς 0-2, Αετός Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-2 και Ηρακλής Νικαίας-Χαλκηδόνα 1-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png