Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Α.Ε. Σαρωνικός 0-5. Για την 14η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0099-saronikos-korydalou.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 14η αγωνιστική και 1η του β’ γύρου η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 5-0 της Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού στο γήπεδο της τελευταίας, την Κυριακή το μεσημέρι. Οι νησιώτες όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα επικράτησαν δίκαια και εύκολα, κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Χρυσοχόος μόλις στο 2ο λεπτό μετά από μπαλιά του Στακάϊ. Στο 26ο λεπτό ο Καλικαντής με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό ο Μιστάκου με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-0, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Αγγελάκης με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Στακάϊ έκανε το 4-0. Το σκορ έκλεισε ο Μιστάκου με πλασέ στο 79ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλικαντή.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο γήπεδο του Κορυδαλλού, με την Α.Ε. Σαρωνικός να επικρατεί της αδύναμης Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού με το ευρύ 5-0.

Διαιτητής ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Μπουμπογιατζόγλου.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Φεϊζούλα (75’ Γκέκας), Ντελιλάι, Μελάς (65’ Γκαρής), Αγγελάκης (78’ Ζωντήρος), Τσελάϊ, Πασχάλης (30’ Μιστάκου), Στακάϊ, Χρυσοχόος, Καλικαντής, Λαλάι (65’ Τσαλίκης).  Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Χαλκηδόνα-Αμφιάλη 0-4, Α.Σ. Ποντίων-Νέο Ικόνιο 1-2, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ήφαιστος 1-1, Ατρόμητος Πειραιά-Αναγέννηση Μοσχάτου 6-0, Χαραυγή-Ηρακλής Νικαίας 1-1 και Καραβάς-Αετός Κορυδαλλού 3-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png