Α.Ε. Σαρωνικός - Ατρόμητος Πειραιά 0-3. Για την 15η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0047-saronikos-6.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την την 15η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 από τον Ατρόμητο Πειραιά στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δηλαβέρη στο 16ο λεπτό, ενώ στην τελευταία φάση του α' ημιχρόνου (45') διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Κοντάκου. Το σκορ έκλεισε ο νεοεισελθόν Μαυρίδης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον τεχνικό της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρο, ο οποίος παρά το άτυχο αποτέλεσμα εμφανίστηκε αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Τα έδωσε όλα. Θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες σε αντίθεση με τον αντίπαλο, παρ'όλα αυτά το παιχνίδι ήρθε 0-3. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας, αλλά πλέον δεν μπορούμε να σταθούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς ακολουθούν την Πέμπτη και την Κυριακή δύο δύσκολα παιχνίδια για εμάς", κατέληξε ο νεαρός προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός. 

Διαιτητής ήταν ο Αλατσάκης με βοηθούς τους Μπόλλα και Λυτρίβη. Την επόμενη αγωνιστική (16η αγων.εμβόλιμη) η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Χαλκηδόνα εκτός έδρας την προσεχή Πέμπτη, ενώ την Κυριακή για την 17η αγωνιστική υποδέχεται την Αμφιάλη. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Φεϊζούλα (87' Τριανταφυλλάκης), Ντελιλάι, Μελάς (79' Γκαρής), Αγγελάκης, Τσελάι (79' Τόσκου), Λαλάι, Στακάι, Τσαλίκης (79' Μιστάκου), Καλικαντής, Χρυσοχόος (68' Πασχάλης). 

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Σ. Ποντίων-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 2-3, Αετός Κορυδαλλού-Χαραυγή 1-4, Ηρακλής Νικαίας-Αμφιάλη 0-3, Νέο Ικόνιο-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-0, Αναγέννηση Μοσχάτου-Χαλκηδόνα 0-2 και Ήφαιστος-Καραβάς 1-6.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png