Α.Ε. Σαρωνικός-Αμφιάλη 0-1. Για την 17η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-8878-saronikos-podosfairo.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 17η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός γνώρισε την ήττα από την Αμφιάλη με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. Σε ένα παιχνίδι χωρίς τις πολλές φάσεις εκατέρωθεν, η Αμφιάλη πήρε το πολύτιμο διπλό και έφυγε από το νησί της Αίγινας με τους τρεις βαθμούς.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Λοϊζίδης. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ώστε να πετύχουν αμφότερες κάτι καλό, δίχως όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το 90. Η Αμφιάλη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας παράλληλα την 14η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου υπέστη την τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα και την δεύτερη στην έδρα του. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον τεχνικό των νησιωτών Θανάση Μπακόμητρο ο οποίος είπε τα εξής: "Δυναμικό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ήταν ένα ματς κυρίως κέντρου, με τον αντίπαλο να προηγείται και στην συνέχεια να κάνει διαχείριση". 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Λεκαράκο και Κατσάνα.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Μοσχάτου εκτός έδρας.  Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Φεϊζούλα, Ντελιλάι, Μελάς, Αγγελάκης (80' Γκαρής), Τσελάι (80' Τόσκου), Λαλάι, Στακάι, Τσαλίκης (66' Πασχάλης), Καλικαντής, Χρυσοχόος (80' Γκέκας).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Νέο Ικόνιο-Χαραυγή 0-1, Ήφαιστος-Αετός Κορυδαλλού 1-6, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ατρόμητος Πειραιά 0-4, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Καραβά 1-2, Α.Σ. Ποντίων-Χαλκηδόνα 2-3 και Ηρακλής Νικαίας-Αναγέννηση Μοσχάτου 4-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png