Αναγέννηση Μοσχάτου - Α.Ε. Σαρωνικός 1-1. Για την 18η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0092-saronikos-2.JPG
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας του Πειραιά ανάμεσα στην Αναγέννηση Μοσχάτου και στην Α.Ε. Σαρωνικός, την Κυριακή το μεσημέρι. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου, με τη νησιώτικη ομάδα να μην καταφέρνει να φύγει με το διπλό κόντρα στην ομάδα του Μοσχάτου που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς (1 νίκη, 5 ισοπαλίες, 12 ήττες).


Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Βέβαια, η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, δίχως όμως να τα καταφέρει. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό μετά από προβολή του Οικονομάκη στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Παπαθεοδώρου.

Η Α.Ε. Σαρωνικός (10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες) εμφανίστηκε σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό της, αρκετά μουδιασμένη στο α' ημίχρονο δίχως να ευτυχήσει σε κάτι καλό, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ μετά τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Στην επανάληψη και με τις αλλαγές προσώπων, οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65ο λεπτό με τον Αγγελάλη. Ο Καλικαντής εκτέλεσε φάουλ, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό με καρφωτή κεφαλιά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό τέρμα του Αγγελάκη στο πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα (70') οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-2 και στην ανατροπή, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Στακάι έξω από την μεγάλη περιοχή, βρήκε το δοκάρι του πορτιέρο των γηπεδούχων. Στη συνέχεια οι νησιώτες προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα ώστε να αποφύγουν την απώλεια των βαθμών, δίχως όμως αποτέλεσμα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς.   

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακρίδης με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Σηφάκη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ηρακλή Νικαίας. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Τριανταφυλλάκης (55' Γκέκας) , Ντελιλάι, Γκαρής (55' Μελάς), Αγγελάκης, Τόσκου, Πασχάλης, Στακάι, Μιστάκου (55' Τσελάι), Καλικαντής, Λαλάι. 

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Χαλκηδόνα-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 4-1, Αμφιάλη-Α.Σ. Ποντίων 7-0, Αετός Κορυδαλλού-Νέο Ικόνιο 1-1, Ήφαιστος-Ηρακλής Νικαίας 1-2, Χαραυγή-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 4-2 και Καραβάς-Ατρόμητος Πειραιά 1-2. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png