Ηρακλής Νικαίας-Α.Ε. Σαρωνικός 2-1. Για την 19η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0080-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 19η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 2-1 από τον Ηρακλή Νικαίας την Κυριακή το μεσημέρι, στο "Π. Νικολαΐδης". Αυτή, ήταν η τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών της νησιωτικής ομάδας καθώς είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Αμφιάλη (0-1) την 17η αγωνιστική και η ισοπαλία (1-1) με την Αναγέννηση Μοσχάτου την 18η.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Μπόγρης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν σχεδόν άμεσα μετά από προσωπική ενέργεια και επιτυχημένο τελείωμα του Στακάϊ στο 15ο λεπτό. Το πρώτο μέρος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν εκ νέου και να πάρουν το τρίποντο.

Στο 65ο λεπτό η ομάδα του Ηρακλή Νικαίας κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Αγγελάκη, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Σαρωνικός Δημήτρη Πέκωφ να εκτελεί εύστοχα και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του. Αυτή ήταν η 5η νίκη (7 ισοπαλίες, 7 ήττες) του Ηρακλή Νικαίας στο πρωτάθλημα, ενώ η Α.Ε. Σαρωνικός γνώρισε την 4η της ήττα (10 νίκες, 5 ισοπαλίες).

Διαιτητής ήταν ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Λεκαράκο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Α.Σ. Ποντίων.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Γκέκας (50’ Χρυσοχόος), Ντελιλάι, Μελάς, Ζωντήρος (50’ Αγγελάκης), Τόσκου (50’ Τσελάι), Πασχάλης (81’ Μιστάκου), Στακάϊ, Φεϊζούλα, Καλικαντής, Λαλάι (81’ Χαλδαίος).

Στα άλλα αποτελέσματα: Ατρόμητος Πειραιά-Χαραυγή 4-0, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Αμφιάλη 0-3, Α.Σ. Ποντίων-Αναγέννηση Μοσχάτου 4-0, Νέο Ικόνιο-Ήφαιστος 2-0, Καραβάς-Χαλκηδόνα 4-1 και Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Αετός Κορυδαλλού 0-6.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png