Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Σ. Ποντίων 1-1. Για την 20η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0057-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 20η αγωνιστική της Α' Πειραιά, Α.Ε. Σαρωνικός και Α.Σ. Ποντίων έμειναν στο 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. Σε ένα παιχνίδι με ένταση και ρυθμό και με πολλά τρεξίματα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να μένει για 4η συνεχή αγωνιστική χωρίς νίκη.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το νησιώτικο συγκρότημα μετά το νικηφόρο πέρασμα του από το 'Παντ. Νικολαΐδης' όπου επικράτησε με 2-0 της Χαλκηδόνας (16η αγων.) στις 16 Φεβρουαρίου, έχει έκτοτε δύο ισοπαλίες (Αναγέννηση Μοσχάτου εκτός και Α.Σ. Ποντίων εντός) και δύο ήττες (Αμφιάλη εντός και Ηρακλή Νικαίας εκτός). Στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, η Α.Ε. Σαρωνικός αν και ήταν πιο δραστήρια από την ομάδα του Α.Σ. Ποντίων, δεν κατάφερε να αποφύγει τη νέα απώλεια βαθμών.

Στο 39ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λαλάι να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Πασχάλη και με κοντινό πλασέ να σημειώνει το 1-0. Στο 42ο λεπτό ο Γκαρής ανέτρεψε τον Μπέκα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή Τραϊφόρο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μουσάι ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1, με το σκορ να παραμένει ως το τέλος παρά τις προσπάθειες κυρίως των νησιωτών. 

Διαιτητής ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Κουρκουνάσιο και Ευαγγελίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα.  Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος (78' Μιστάκου), Ντελιλάι, Γκαρής (63' Αγγελάκης), Ζωντήρος, Τσελάι (63' λ.τρ. Γκέκας), Πασχάλης, Στακάι, Φεϊζούλα (83' Οικονόμου), Καλικαντής, Λαλάι. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Αμφιάλη-Καραβάς 0-0, Αετός Κορυδαλλού-Ατρόμητος Πειραιά 0-3, Χαραυγή-Χαλκηδόνα 3-1, Αναγέννηση Μοσχάτου-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 3-1, Ήφαιστος-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-0 και Νέο Ικόνιο-Ηρακλής Νικαίας 3-2.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png