Α.Ε. Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα-Α.Ε. Σαρωνικός 0-4. Για την 21η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0047-saronikos-6.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 21η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε της ουραγού Α.Ε. Μαύρου Αετού-Ολυμπιάδας με 4-0 στις Σιταποθήκες και επανήλθε στις νίκες μετά από κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μετά από ένα στείρο α’ ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο β’ μέρος και μάλιστα με σχετική ευκολία.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στο 49ο λεπτό ο Πασχάλης μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων έλυσε τον ‘γόρδιο δεσμό’, με τον Λαλαϊ στο 53’ να σημειώνει το 2-0 μετά από ασίστ του Καλικαντή. Στο 68ο λεπτό ο Μιστάκου με κεφαλιά έκανε το 3-0 για να έρθει ο Καλικαντής με πέναλτι στο 82’ να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Αυτή ήταν η 11η νίκη των νησιωτών στο πρωτάθλημα (6 ισοπαλίες, 4 ήττες), με την Α.Ε. Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα να συνεχίζει χωρίς νίκη.

Οι ασπρόμαυροι του Πειραιά βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας σε 21 αγώνες 6 ισοπαλίες και 15 ήττες. Αυτά συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στις Σιταποθήκες, με την Α.Ε. Σαρωνικός να επικρατεί με 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Λιάτσος με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και Μελιδώνη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Καραβά. 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Πιπίνης (55' Χαλδαίος), Ντελιλάι, Μελάς, Αγγελάκης, Τόσκου (55' Οικονόμου), Πασχάλης (63' Σπαταλάς), Στακάι, Χρυσοχόος (63' Μιστάκου), Καλικαντής, Λαλάι (75' Στουρνάρας). 
Στα άλλα αποτελέσματα: Χαραυγή-Αμφιάλη 0-2, Ατρόμητος Πειραιά-Ήφαιστος 2-0, Ηρακλής Νικαίας-Α.Σ. Ποντίων 0-4, Χαλκηδόνα-Αετός Κορυδαλλού 1-0, Α.Ε. Θύελλας-Αχιλλέα Κορυδαλλού-Νέο Ικόνιο 1-3 και Καραβάς-Αναγέννηση Μοσχάτου 6-1.   


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png