Α.Ε. Σαρωνικός-Καραβάς 0-2. Για την 22η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-9972-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 22η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε από τον Καραβά με 0-2 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλό, με τους νησιώτες σύμφωνα με το προπονητή τους Θανάση Μπακόμητρο, να έχουν εξαιρετική εικόνα με καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




"Θεωρώ ότι είχαμε μια υπεροχή στα σημεία, και ήμασταν αρκετά απειλητικοί. Μια αδράνεια στην άμυνα μας στοίχισε το γκολ του αντιπάλου αρκετά νωρίς. Στο β' ημίχρονο μπήκαμε εξίσου καλά, είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, με πιο σημαντική αυτή με τον Πασχάλη με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι στο 70. Το δεύτερο τέρμα το δεχτήκαμε στο σημείο που είχαμε ανοιχτεί για την ισοφάριση", τα λόγια του νεαρού τεχνικού της Α.Ε. Σαρωνικός στο Aegina Portal.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με τον Αρβανιτάκη μετά από αδράνεια και σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων. Το σκορ έκλεισε ο Ηλιάδης στο 83ο λεπτό με δυνατό σουτ. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής, με τον Καραβά να επιβεβαιώνει βάση και βαθμολογικής του θέσης, το τίτλο του φαβορί για τη νίκη.

Αυτή ήταν η 19η νίκη (1 ισοπαλία, 2 ήττες) των πειραιωτών στο πρωτάθλημα, με τους νησιώτες να γνωρίζουν την 5η τους ήττα (11 νίκες, 6 ισοπαλίες).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Καρακελέ και Παπαδάμ.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Χαραυγή εκτός έδρας. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Πιπίνης (82' Χατζίνας), Ντελιλάι, Αγγελάκης, Μελάς (70' Γκαρής), Φεϊζούλα, Πασχάλης, Στακάι, Χρυσοχόος (70' Μιστάκου), Καλικαντής, Λαλάι. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Αμφιάλη-Αετός Κορυδαλλού 2-1, Α.Σ. Ποντίων-Α.Ε. Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα 8-2, Αναγέννηση Μοσχάτου-Χαραυγή 3-2, Ήφαιστος-Χαλκηδόνα 3-4, Νέο Ικόνιο-Ατρόμητος Πειραιά 0-3 και Α.Ε. Θύελλας-Αχιλλέα Κορυδαλλού-Ηρακλής Νικαίας 1-3. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png