Χαραυγή - Α.Ε. Σαρωνικός 2-0. Για την 23η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG_20230326_130158.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 23η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Χαραυγή στο γήπεδο "Νίκος Γόδας", σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον τεχνικό των νησιωτών Θανάση Μπακόμητρο ο οποίος είπε τα ακόλουθα: "Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα. Είχαμε 5-6 κλασικές ευκαιρίες και δύο δοκάρια, αλλά στην μοναδική επίσκεψη με αξιώσεις του αντιπάλου στην περιοχή μας, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να φέρουμε το ματς στα ίσα, αλλά ένα ανύπαρκτο πέναλτι κατά τη γνώμη μου, έδωσε την ευκαιρία στην Χαραυγή να κάνει το 2-0. Μονόλογος σε όλο το παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες για εμάς, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το σκορ. Και δυστυχώς γνωρίσαμε την ήττα", κατέληξε.
 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Βουτσινά, ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο της Α.Ε. Σαρωνικός, προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με πλασέ του Παλούκη. Το σκορ έκλεισε ο Ηλιόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 49ο. Από το 80ο λεπτό η ομάδα της Χαραυγής έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Κασδοβασίλη.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο γήπεδο ‘Νίκος Γόδας’, με την Χαραυγή να επιστρέφει στις νίκες (ήττα με 3-2 από την Αναγέννηση Μοσχάτου την περασμένη αγωνιστική), με τους νησιώτες να γνωρίζουν την δεύτερη σερί ήττα τους (0-2 από τον Καραβά για την 22η αγωνιστική).
     
Διαιτητής: ήταν ο Λιάτσος με βοηθούς τους Σηφάκη και Μαμσάκος. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Αετό Κορυδαλλού. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Γκέκας (82’ Σπαταλάς), Ντελιλάι, Μελάς, Αγγελάκης (75’ Πιπίνης), Φεϊζούλα (75’ Μιστάκου), Πασχάλης, Στακάϊ, Χρυσοχόος, Καλικαντής, Λαλάι. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Αετός Κορυδαλλού-Αναγέννηση Μοσχάτου 0-0, Αμφιάλη-Ήφαιστος 4-1, Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Θύελλας-Αχιλλέα Κορυδαλλού 7-1, Ηρακλής Νικαίας-Α.Ε. Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα 5-2, Καραβάς-Α.Σ. Ποντίων 4-0 και Χαλκηδόνα-Νέο Ικόνιο 2-1.  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png