Α.Ε. Σαρωνικός - Αετός Κορυδαλλού 2-0, για την 24η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-0322-saronikos-aegina.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 24η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-0 του Αετού Κορυδαλλού και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το νησιώτικο συγκρότημα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και έφτασε σβηστά στο 2-0, το οποίο ήρθε από το α' ημίχρονο.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Από την άλλη, η 'πάλαι ποτέ' ισχυρή ομάδα του Αετού Κορυδαλλού η οποία βρίσκεται να παλεύει για την αποφυγή των play out, δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Μπακόμητρου. Ο Χρυσοχόος με ωραίο πλασέ στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Α.Ε. Σαρωνικός, με τον Λαλάι στο 15 με προσωπική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Δοκάρια για τους νησιώτες είχαν οι Χρυσοχόος και Σωτήρης Γκαρής.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο τεχνικός Θανάσης Μπακόμητρος. "Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τον Αετό. Ο αντίπαλος παρόλο που ήρθε για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να αποφύγει τα play out, δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου. Είναι μια νεανική ομάδα με αρκετό τρέξιμο, αλλά μέχρι εκεί. Θέλω να συγχαρώ του παίκτες μου για την διάθεση που έδειξαν", τα λόγια του στο Aegina Portal.

Διαιτητής της αναμέτρησης του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Ευαγγελίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ήφαιστο εκτός έδρας. 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Τριανταφυλλάκης (65' Γκέκας), Ντελιλάι, Μελάς, Ζωντήρος (65' Γκαρής Σ.), Τόσκου (73' Κάτσας Ν.), Λαλάι, Στακάι, Μιστάκου (82' Γκαρής Π.), Καλικαντής, Χρυσοχόος (82' Χατζίνας). 

Στα άλλα αποτελέσματα: Α.Σ. Ποντίων-Χαραυγή 0-0, Αναγέννηση Μοσχάτου-Ήφαιστος 5-0, Νέο Ικόνιο-Αμφιάλη 0-4, Α.Ε. Θύελλας-Αχιλλέα Κορυδαλλού-Χαλκηδόνα 2-2, Ατρόμητος Πειραιά-Ηρακλής Νικαίας 5-0 και Α.Ε. Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα-Καραβάς 0-12. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png