Ήφαιστος - Α.Ε. Σαρωνικός 0-2. Για την 25η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0080-saronikos-9.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-0 του  αδύναμου Ηφαίστου στο "Σταύρος Μελισσουργός" του Ρέντη, την Κυριακή το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου επικράτησε άνετα πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Καλικαντής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 18ο λεπτό (ανατροπή Φεϊζούλα), ενώ το 0-2 σημειώθηκε στο 61 με αυτογκόλ, με τον Μιστάκου να εμπλέκεται στη φάση.

Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο βάση της εικόνας των δύο ομάδων, με την Α.Ε. Σαρωνικός να παραμένει σταθερά στην 5η θέση με 45 βαθμούς (13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 6 ήττες), και τον Ήφαιστο να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 11 βαθμούς (2 νίκες, 5 ισοπαλίες, 18 ήττες), και να διεκδικεί πλέον την παραμονή του στην κατηγορία στα play out.

Την αναμέτρηση διηύθυνε η Βογιατζιδάκη με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Τριανταφυλλίδη.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται το Νέο Ικόνιο. Πλέον για την υπόθεση πρωταθλητής στον α' όμιλο, τα πάντα θα κριθούν την επόμενη και τελευταία αγωνιστική με τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Πειραιά (68β.) να φιλοξενεί την 2η στην βαθμολογία Αμφιάλη (66β.), η οποία θέλει μόνο την νίκη ώστε να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια. Ο Ατρόμητος με νίκη ή ισοπαλία, χρίζεται εκείνος πρωταθλητής. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Τριανταφυλλάκης (55’ Γκέκας), Ντελιλάι, Αγγελάκης, Ζωντήρος (73’ Ρωπαΐτης), Τόσκου (60’ Οικονόμου), Λαλάι (75’ Στουρνάρας), Στακάϊ, Φεϊζούλα (55’ Μιστάκου), Καλικαντής, Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Αναγέννηση Μοσχάτου-Νέο Ικόνιο 2-3, Αετός Κορυδαλλού-Α.Σ. Ποντίων 0-2, Χαραυγή-Α.Ε. Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα 2-0, Ηρακλής Νικαίας-Καραβάς 1-2, Χαλκηδόνα-Ατρόμητος Πειραιά 0-4 και Αμφιάλη-Α.Ε. Θύελλας-Αχιλλέα Κορυδαλλού 8-1. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png