Α.Ε. Σαρωνικός - Ηρακλής Νικαίας 1-0. Για την 7η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG_5129-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 του ουραγού στη βαθμολογία Ηρακλή Νικαίας, την Κυριακή το μεσημέρι. Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού σημείωσε ο Μιστάκου με σουτ στο 58ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με την ομάδα του νησιού να επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από την 3η αγωνιστική (1-0 τον Δία Κορυδαλλού). Από την άλλη, η ομάδα του Ηρακλή Νικαίας έδειξε αρκετές αδυναμίες τις οποίες επιβάλλεται να βελτιώσει, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και με 7 ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Όσο αναφορά την Α.Ε. Σαρωνικός, η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου είναι 8η με 10 βαθμούς, καθώς σε 7 αγωνιστικές έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λιάτσος με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Μπέλλου. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Δραπετσώνα. 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Γκέκας, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, ΤσελάιΣφικτός, Πασχάλης (78’ Μπακόμητρος Ν.), Κωνσταντινίδης (65’ Τόσκου), Μιστάκου ( 87’ Οικονόμου), Παπαδόπουλος (87’ Γκαρής Π.), Χρυσοχόος. 
 
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Καραβάς-Δίας Κορυδαλλού 3-0, Δραπετσώνα-Ελλάς Ποντίων 2-0, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Αμφιάλη 0-3, Χαλκηδόνα-Μοσχάτο 5-2, Άρης Αμφιάλης-Χαραυγή 0-0 και Αετός Κορυδαλλού-Ήφαιστος 1-2. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png