Α.Σ. Δραπετσώνας - Α.Ε. Σαρωνικός 3-1. Για το αναβληθέν παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Α’ Πειραιά.

DSC_0047-saronikos-10.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για το αναβληθέν παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-1 από τη Δραπετσώνα στο γήπεδο "Ιωαννης Βάζος", το μεσημέρι της Τετάρτης.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, αλλά είχε αναβληθεί λόγω απαγορευτικού του απόπλου.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο α’ μέρος με 2-0. Στο 21ο λεπτό ο Φωτιάδης με ένα περίεργο αδύναμο σουτ από πλάγια θέση, αιφνιδίασε τους πάντες και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 35ο λεπτό οι μπλε της Δραπετσώνας κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Φεϊζούλα στον Φασιλή, με τον Τσετσώνη να ευστοχεί απέναντι στον Μπακόμητρο.

Αυτά για το α’ μέρος, ενώ στην επανάληψη οι νησιώτες ευτύχησαν να μειώσουν νωρίς (50’) με τον Μιστάκου μετά από σέντρα του Γκέκα. Στο 63 ο Αγγελάκης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2, όταν μετά από κόρνερ έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο εσωτερικό δοκάρι του Μπαλάσκα, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν σωτήρια στη συνέχεια.

Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου είχε και άλλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φασιλής στο 83ο λεπτό.

Διαιτητής ήταν ο Λαθύρης με βοηθούς τους Καρακελέ και Ιωαννίδη.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας, Φεϊζούλα, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης (85’ Κάτσας), Τόσκου, Μιστάκου, Μάρκου, Χρυσοχόος (Γκαρής Π.)



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png