Αετός Κορυδαλλού - Α.Ε. Σαρωνικός 6-1. Για την 22η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 22η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με το βαρύ -6 από τον Αετό Κορυδαλλού εκτός έδρας, την Κυριακή το μεσημέρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 μόλις στα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Μεγάλος πρωταγωνιστής του Αετού ο 20χρονος επιθετικός Βασίλης Καλύκας, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους καθώς "άνοιξαν" το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καλύκα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δυο λεπτά αργότερα (3ο λεπτό) ο Κομήτας εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των νησιωτών, σημείωσε το 2-0.

Στο 7ο λεπτό η Α.Ε. Σαρωνικός έδειξε να συνέρχεται από την ψυχρολουσία του γρήγορου 2-0 των γηπεδούχων, όταν ο Χρυσοχόος με ωραίο τέρμα μείωσε σε 2-1.

Στο 38ο λεπτό όμως, ο δραστήριος Καλύκας έκανε το 3-1 με κεφαλιά, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι οι οποίοι ήταν ανώτεροι, πέτυχαν και τέταρτο γκολ και πάλι με τον Καλύκα ο οποίος σημείωσε χατ τρικ στο 65ο λεπτό.

Στο 76ο λεπτό ο Μούχλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1, για να έρθει ο Βερούσης τέσσερα λεπτά (80’) αργότερα, να διαμορφώσει το τελικό 6-1.

Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση των κιτρινόμαυρων του Τάσου Ανδριώτη απέναντι στην Α.Ε. Σαρωνικός του Θανάση Μπακόμητρου, ο οποίος έκανε λόγο για κακή εμφάνιση της ομάδας του.

Αυτή ήταν η 13η νίκη του Αετού στο πρωτάθλημα (5 ισοπαλίες, 4 ήττες), με τους νησιώτες να γνωρίζουν την 8η ήττα τους (10 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης με βοηθούς τους Μηλιδώνη και Φαγκρίδα.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τριανταφυλλάκης (82’ Μαρμαρινός), Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ. (68’ Πιπίνης), Τσελάϊ, Κωνσταντινίδης (66’ Γκαρής Π.), Τρίμπος (82’ Γιαννούλης), Μιστάκου, Οικονόμου (66’ Πασχάλης), Χρυσοχόος. 


Στα άλλα αποτελέσματα: Ήφαιστος-Χαλκηδόνα 1-3, Δραπετσώνα-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 4-1, Χαραυγή-Δίας Κορυδαλλού 2-1, Ηρακλής Νικαίας-Καραβάς 0-8, Ελλάς Ποντίων-Άρης Αμφιάλης 0-2, Αμφιάλη-Μοσχάτο 2-0. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png