Α.Ε. Σαρωνικός - Καραβάς 1 - 4. Για την 24η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG_1471.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 24η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 4-1 από τον Καραβά στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη προηγήθηκε με τον Ηλιάδη στο 30ο λεπτό με πέναλτι, με τους νησιώτες να ισοφαρίζουν με τον Χρυσοχόο στο 45ο λεπτό με προβολή, μετά από κόρνερ του Πασχάλη.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του α' ημιχρόνου, με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο φουριόζοι και κατάφεραν να κάνουν το 1-2 με σκόρερ και πάλι τον Ηλιάδη.

Ο Ζότο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, με την μπάλα να βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι, και το 29χρονο μεσοεπιθετικό να ξαναβάζει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στο 83ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον νεοεισελθόντα Παυλίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων, και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 1-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αναγνώστου, ο οποίος μόλις είχε μπει στο παιχνίδι.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Καραβά, με δυνατό πλασέ από δεξιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπακόμητρου, ο οποίος παρά την εκτίναξη που επιχείρησε, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής, με τον Καραβά να πετυχαίνει την 21η του νίκη στο πρωτάθλημα (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) και να οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη, η Α.Ε. Σαρωνικός γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα (10 νίκες, 4 ισοπαλίες, 10 ήττες).

Διαιτητής ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Μπέλλου.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Άρη Αμφιάλης.  

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Φεϊζούλα, Γκαρής Ν, Αγγελάκης (80' Παπασημάκης), Γκαρής Σ, Σφικτός (70' Τρίμπος), Πασχάλης (70' Μιστάκου), Τσελάι, Σφήκας (73' Οικονόμου), Κωνσταντινίδης (80' Μαρμαρινός), Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Δραπετσώνα-Μοσχάτο 1-0, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Άρης Αμφιάλης 1-1, Ελλάς Ποντίων-Δίας Κορυδαλλού 0-1, Αετός Κορυδαλλού-Χαλκηδόνα 1-1,  Αμφιάλη-Ήφαιστος 5-1, Ηρακλής Νικαίας-Χαραυγή 0-10.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png