Α.Ε. Σαρωνικός - Άρης Αμφιάλης 2-3. Για την 25η αγωνιστική της Α’ Πειραιά.

IMG_1508.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 25η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-2 από τον Άρη Αμφιάλης στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου αν και η εικόνα της ήταν σε γενικές γραμμές θετική, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Οι νησιώτες ξεκίνησαν ιδιαίτερα δυνατά την αναμέτρηση, χάνοντας δυο μοναδικές ευκαιρίες με τον Χρυσοχόο, να σημαδεύει τόσο στο 3ο όσο και στο 5ο λεπτό το δοκάρι του Πολυχρονόπουλου.

Ότι δεν κατάφερε ο νεαρός παίκτης των νησιωτών, το κατάφερε ο Σκαραμάγκος (του Άρη Αμφιάλης) στο 13ο λεπτό με δυνατό σουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Άρη προηγούμενο με 1-0, και την Α.Ε. Σαρωνικός να έχει ακόμα τρεις καλές στιγμές με τους Χρυσοχόο, Λουτσιάνο και Κωνσταντινίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σκόρερ τον Τσελάι στο 66. Ο Πασχάλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πολυχρονόπουλου, με τον αμυντικό χαφ των νησιωτών να παίρνει το ριμπάουντ και να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 82ο λεπτό ήρθε η ολική ανατροπή των νησιωτών, όταν μετά από κάθετη του Πασχάλη, ο Χρυσοχόος με εξαιρετική  διαγώνια κίνηση και άψογο πλασέ, σημείωσε το 2-1.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Α.Ε. Σαρωνικός θα επέστρεψε στις νίκες μετά από τις 10 Μαρτίου και την 21η αγωνιστική (σ.σ. 1-0 την Δραπετσώνα εντός έδρας), ήρθε η ισοφάριση για τον Άρη Αμφιάλης με τον σκόρερ και πάλι τον Σκαραμάγκο.

Ο 23χρονος επιθετικός μετά από εκτέλεση φάουλ έπιασε την κεφαλιά, και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και αντίστοιχο για την ομάδα του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, με την συμπλήρωση 90 λεπτών στον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Τάσο Βαζαίο.

Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή του Μπακόμητρου, με τον προωθημένο αμυντικό του Άρη Αμφιάλης να σκοράρει για το 3-2 μέσα σε "έξαλλους" πανηγυρισμούς.

Αυτά συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με τον Άρη Αμφιάλης να φεύγει νικητής με 3-2, και να συνεχίζει να ελπίζει για την αποφυγή των play out.

Από την άλλη, το σύνολο του Θανάση Μπακόμητρου παρά την γενικά καλή του εικόνα,  ηττήθηκε για 4η συνεχή αγωνιστική.

Διαιτητής ήταν ο Λιάτσος με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Μπέλλου. 

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Χαλκηδόνα εκτός έδρας. 


Α.Ε. Σαρωνικός:
Μπακόμητρος Κ, Μάρκου, Οικονόμου, Αγγελάκης (55’ Μιστάκου), Γκαρής Σ, Σφικτός, Κωνσταντινίδης, Τσελάι, Φεϊζούλα (55’ Πασχάλης), Τρίμπος, Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Χαραυγή-Αετός Κορυδαλλού 2-2, Ήφαιστος-Ελλάς Ποντίων 2-2, Δίας Κορυδαλλού-Δραπετσώνα 0-1, Μοσχάτο-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 1-2, Αμφιάλη-Ηρακλής Νικαίας 5-0, Χαλκηδόνα-Καραβάς 1-2. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png