Καλή η εμφάνιση των κορασίδων του Ο.Α.Κ. Αίγινας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών. Τι δήλωσε ο Βασίλης Ζαμπέλης.


Για τη συμμετοχή του στο διασυλλογικό πρωτάθλημα των γυναικών το Σαββατοκύριακο μίλησε στο Aegina Portal ο Βασίλης Ζαμπέλης. Οι κορασίδες του Ο.Α.Κ. Αίγινας πέτυχαν καλή εμφάνιση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα των γυναικών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Δηλώσεις Βασίλη Ζαμπέλη.



Οι αθλήτριες Γαρυφάλλου Ελένη, Λαδά Χρυσούλα, Κυπριώτη Χριστίνα και Μπέση Μαρία αγωνίστηκαν στα 100 μέτρα και στην σκυτάλη 4Χ100. Κατέβηκαν στο διασυλλογικό των γυναικών με μόνο στόχο να πάρουν αγώνες στα πόδια τους για να είναι έτοιμες, στο τέλος Μαίου στο διασυλλογικό της κατηγορίας τους. Στα 100 μέτρα έτρεξαν καλά, αλλά ο άνεμος ήταν πολύ δυνατός με αποτέλεσμα οι επιδόσεις όλων των αθλητών να επηρεαστούν αρνητικά. Τα κορίτσια στην σκυτάλη τα πήγαν πολύ καλά, έκαναν πολύ καλές αλλαγές και πήραν την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Ζαμπέλης ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά και το Κέντρο Υγείας Αίγινας για την βοήθεια που προσέφεραν, προκειμένου οι αθλητές της Αίγινας να υποβληθούν σε rapid test πριν από την συμμετοχή τους στους αγώνες, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς. "Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν τα παιδιά αυτά ότι έχουν τη βοήθεια του δήμου" είπε ο Βασίλης Ζαμπέλης.