Τα αποτελέσματα των αθλητών του ΟΑΚ Αίγινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ/16.

dsc_0080-stivos.jpg

Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Ιουνίου οι αθλητές του Κούρου Αίγινας αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Κατηγορίας Κ/16. Η Σταθάκη Νεκταρία ήρθε έκτη στα 3000 μέτρα με επίδοση 12'14'', η Χατζημανώλη Δήμητρα 13η στα 200 μέτρα με εμπόδια με χρόνο 34''28 , ο Δημόπουλος Παναγιώτης 10ος με 8'22'' στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στο ίδιο αγώνισμα η Μαρίνη Μαρία ήρθε 9η με 8'39'', ο Ζαμπέλης Αντώνης κατετάγη 18ος με 3'53'' στα 1200 μέτρα (ο Αντώνης ανήκει στην κατηγορία Κ/14).

Η ομάδα της σκυτάλης 4Χ80 ήρθε 22η με 45''30 και αγωνίστηκαν σε αυτήν η Σόρτση Μαριάννα, Λορέντζου Λυδία (και οι δύο ανήκουν στην κατηγορία Κ/14) , Χαλδαίου Σταματίνα και Χατζημανώλη Δήμητρα και τέλος στην σκυτάλη 3Χ1200 αγωνίστηκαν η Ρούσσου Παναγιώτα, Μαρίνη Μαρία και Σταθάκη Νεκταρία και με επίδοση 13'16'' ήρθαν 8ες.

Ο προπονητής έμεινε ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που βελτίωσαν φέτος όλοι τις επιδόσεις τους. Οι αθλητές της Κ/14 που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Κ/16 κατηγορίας , απόκτησαν πολλές εμπειρίες και έδειξαν τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα.

Οι υπόλοιποι αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας αγωνίστηκαν με θέληση και πέτυχαν ότι καλύτερο μπορούσαν. Η ομάδα της σκυτάλης 3Χ1200 ήταν από τα φαβορί για μετάλλιο, αλλά δυστυχώς η Μαρίνη και η Σταθάκη αντιμετώπισαν πολύ έντονα οργανικά προβλήματα και δεν μπόρεσαν να φτάσουν τις επιδόσεις τους, κατάφεραν όμως να τερματίσουν την προσπάθεια τους ξεπερνώντας τα προβλήματα και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα μας να πάρει κατάταξη. Η Ρούσσου έκανε στην σκυτάλη εξαιρετικό αγώνα και τελείωσε πολύ καλά μια χρονιά με μεγάλη βελτίωση του ρεκόρ της.

Η Χατζημανώλη Δήμητρα με πολύ καλή εμφάνιση στα 200 μέτρα με εμπόδια έδειξε ότι στο αγώνισμα των εμποδίων μπορεί να φέρει διακρίσεις . Ο Δημόπουλος Παναγιώτης χωρίς να είναι πολύ καλά προπονημένος έτρεξε με ψυχή σε ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνισμα τα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια και έδειξε ότι μπορεί να διακριθεί σε αγώνες αντοχής αν προπονηθεί εντατικά. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png