Τα αποτελέσματα των αθλητών του Ο.Α.Κ. Αίγινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ/18 στο Βόλο.

DSC_0014-stivos-apotelesmata.JPG

Ακόμη μία αποστολή της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α.Κ. Αίγινας σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, τροφοδοτώντας με πολλές εμπειρίες του αθλητές του συλλόγου του νησιού, που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ/18 για πρώτη φορά. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου από το 10 Σάββατο έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021.  Στους αγώνες συμμετείχαν 220 σύλλογοι από όλοι την Ελλάδα, με περισσότερους από 1.500. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Από τους αθλητές της Αίγινας πρώτος μπήκε στον αγώνα ο Ανδρεάδης Παύλος στα 110 μέτρα με εμπόδια. Με επίδοση 16''37 που είναι νέο ατομικό ρεκόρ κατετάγη 17ος. Ο Ανδρεάδης αγωνίστηκε και στα 400 μέτρα με εμπόδια και προκρίθηκε στον τελικό με επίδοση 61''02, που ήταν και η 15η επίδοση του τελικού. Ο αθλητής του ΟΑΚΑ αντιμετώπισε προβλήματα με την μέση του και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει για να τρέξει στον τελικό. Τελικά έτρεξε αλλά είχε πτώση στο πρώτο εμπόδιο λόγο των πόνων στη μέση του και σταμάτησε την προσπάθεια του.

Το απόγευμα της πρώτης μέρας αγωνίστηκαν στην σκυταλοδρομία 4Χ100 οι αθλήτριες μας Λαδά Χρυσούλα, Γαρυφάλλου Ελένη, Χατζημανώλη Δήμητρα και Κυπριώτη Χριστίνα, οι κοπέλες έκαναν 54''56 επίδοση που είναι και ατομικό ρεκόρ της ομάδας και κατέλαβαν την 32η θέση.

Στα 3.000 μέτρα αγωνίστηκε η Μαρίνη Μαρία, η οποία ανήκει στην κατηγορία Κ/16. Ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και πήγαινε για επίδοση στα 11'40'', αλλά λόγο έντονων πόνων στην κοιλιακή χώρα αναγκάστηκε να σταματήσει την προσπάθεια της στα 1.600 μέτρα.

Οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας θα ξεκουραστούν μέχρι τις 16 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png