Ατομικό ρεκόρ και διάκριση για τον Παναγιώτη Καρούτζο του Ο.Α.Κ. Αίγινας.

ΟΑΚΑ. Δελτίο Τύπου.
Εξαιρετική εμφάνιση από τον αθλητή μας Καρούτζο Παναγιώτη στον μαραθώνιο που αγωνίστηκε στην Σουηδία. Με επίδοση 2.31' κατέλαβε την 25η θέση κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ σε μια πάρα πολύ δύσκολη διαδρομή . Ο Παναγιώτης έχει ξεπεράσει πολύ δύσκολες καταστάσεις υγείας αλλά επανήλθε δυνατός και είναι παράδειγμα αγωνιστικότητας για όλους εμάς στον ΟΑΚ Αίγινας.

Ο Καρούτζος μπορεί να τρέχει σε μαραθωνίους στο εξωτερικό αλλά δυστυχώς όχι στην Ελλάδα και αυτό γιατί στην Ελλάδα ο ΣΕΓΑΣ στα πανελλήνια πρωταθλήματα δέχεται μόνο εμβολιασμένους και 5% ανεμβολίαστους που θα έχουν χαρτί γιατρού. Το παράδοξο όμως είναι ότι οι γιατροί δεν υπογράφουν για τον Καρούτζο να μην κάνει το εμβόλιο παρόλο που του λένε ότι τα δύο αυτοάνοσα που έχει θα χειροτερέψουν πολύ γιατί αν κάνει το εμβόλιο θα πρέπει να διακόψει την αγωγή του για έξι μήνες.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως με 18000 αθλητές γίνεται αγώνας στην Σουηδία για όλους και στην Ελλάδα όχι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί με rapid test που αποδεικνύει αν κάποιος είναι υγιής δεν τον δέχοντε στους αγώνες.

Ελπίζουμε σύντομα να αλλάξουν τα πράγματα αλλά δυστυχώς μέχρι τότε ένας αθλητής που είναι από τους καλύτερους της Ελλάδας θα είναι εκτός ,χωρίς εκείνος να ευθύνεται ,αλλά και χωρίς κανένας να νοιάζεται ούτε και η ομοσπονδία του ο ΣΕΓΑΣ.

Ήδη ο Καρούτζος δεν αγωνίστηκε στο πανελλήνιο ημιμαραθωνίου , δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πανελλήνιο μαραθωνίου τον Νοέμβριο και δεν μπορεί να αγωνιστεί και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 31 Οκτωβρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png