Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του Ο.Α.Κ. Αίγινας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.


Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του ΟΑΚΑ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, στην Νέα Σμύρνη την Κυριακή και αποτελεί και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για την περιφέρεια ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νότιας Αττικής. Έγινε στη μνήμη του Κ. Κοτζιά και πραγματοποίηθηκε για 64η φορά. Οι αθλητές του Ο.Α.Κ.Αίγινας αγωνίστηκαν με ψυχή και δύναμη και διακρίθηκαν σε ένα πολύ απαιτητικό αγώνα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι αθλητές Τζίμας Αργύρης , Τσαιλάς Κωστής , Παπαδάκος Διονύσης και Ζαμπέλης Γιώργος έφεραν το κύπελλο στην Αίγινα στην σκυτάλη 4Χ500 κατακτώντας την πρώτη θέση. Οι ίδιοι αθλητές έτρεξαν και στα 500 μέτρα της κατηγορίας Κ12 με τον Ζαμπέλη Γιώργο να τερματίζει πρώτος , ο Παπαδάκος Διονύσης τέταρτος ,ο Τσαιλάς Κωστής πέμπτος και ο Τζίμας Αργύρης δέκατος . Στον αγώνα αυτό έτρεξαν πάνω από 80 παιδιά.

Στην ίδια κατηγορία στα κορίτσια αγωνίστηκε για πρώτη φορά η Σκουτέρη Ελλη, έτρεξε πολύ καλά σε έναν αγώνα με πάνω από εκατό αθλήτριες στην εκκίνηση και κατέλαβε την 40η θέση.

Στα 1000 μέτρα στην κατηγορία Κ14 έκανε τον πρώτο της αγώνα και η Τζώνη Ειρήνη. Έτρεξε με ψυχή και τερμάτισε στην 48η θέση με χρόνο 5'14'' , στον αγώνα έτρεξαν 104 κορίτσια.

Στην ίδια κατηγορία στα αγόρια ο Τζίμας Αωτώνης μετά από πολύ δυνατό αγώνα τερμάτισε 21ος με χρόνο 4'31'' στα 1000 μέτρα.

Στην κατηγορία Κ16 η ομάδα των κοριτσιών μας αποτελούμενη από τις Σταθάκη Νεκταρία , Μαρίνη Μαρία και Σόρτση Μαριάννα τα πήγε πολύ καλά παίρνοντας τις θέσεις 27η με 10'16'' , 33η με 10'28'' , 42η με 10'56'' αντίστοιχα στα 2000 μέτρα.

Στην ίδια κατηγορία στα αγόρια και επίσης στα 2000 μέτρα ο Ζαμπέλης Αντώνης και ο Δριτσάκος Σταύρος αγωνίστηκαν εξαιρετικά. Ο Ζαμπέλης κατετάγη 5ος με 8'11'' και ο Δριτσάκος 16ος με 8'59''.

Η Ρούσσου Παναγιώτα τερμάτισε στην 7η θέση με χρόνο 15'21'' στα 3000 μέτρα της κατηγορίας Κ18. 

Τέλος στην κατηγορία των ανδρών , στα 8000 μέτρα , ο Καρούτζος Παναγιώτης έφερε στην ομάδα το τρίτο κύπελλο καθώς τερμάτισε πρώτος στον αγώνα. Η ομάδα της αντοχής έδειξε έτοιμη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 Φλεβάρη.

Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του Ο.Α.Κ. Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png