Πολύ καλές επιδόσεις για τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2022.


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2022, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στην Πηγή Τρικάλων, συμμετείχαν 850 αθλητές από 150 Σωματεία από όλη την Ελλάδα. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές, σε μία διοργάνωση με κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Βασίλη Ζαμπέλη.




Στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Ο.Α.Κ. Αίγινας αποδεικνύοντας με την εμφάνισή του την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές του.

Πολύ καλή εμφάνιση και 13η θέση στα 10 χιλιόμετρα των ανδρών ο Καρούτζος Παναγιώτης, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ένα μήνα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου. Ο Ζαμπέλης Αντώνης στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήρθε 22ος στους 93 αθλητές με επίδοση 10'03'' στα 3000 μέτρα.

Στον ίδιο αγώνα με επίδοση 11'13'' ήρθε 68ος ο Δριτσάκος Σταύρος και 73ος ο Δημόπουλος Παναγιώτης. Τα δύο αυτά παιδιά αγωνίστηκαν με ψυχή και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

H κατάταξη των τριών αθλητών μας έφερε τον σύλλογο στην 6η θέση στην Ελλάδα στο ομαδικό. Στα 2000 μέτρα των κοριτσιών η Μαρίνη Μαρία με 8'07'' ήρθε 93η και η Σόρτση Μαριάννα 106η με 8'23'' και τα δύο παιδιά πήραν σημαντικές εμπειρίες σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με 139 κορίτσια να τερματίζουν την κούρσα.

Ο Μαργαρίτης Κωνσταντίνος ήρθε 79ος με επίδοση 14'51''. Έτρεξε πολύ καλά κάνοντας ένα λεπτό λιγότερο από τον αγώνα του Οκτωβρίου που είχε αγωνιστεί στην ίδια πίστα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png