Ημερίδα στίβου με την επωνυμία "Άγιος Διονύσιος", στις 3 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.


Ημερίδα στίβου με την επωνυμία "Άγιος Διονύσιος", θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας την Κυριακή 3 Απριλίου. Θα διεξαχθούν δύο αγώνες. Στις 11 το πρωί θα γίνει το διασυλλογικό πρωτάθλημα τετράθλου για την κατηγορία Κ/14 και στις 13:00 θα ξεκινήσει η ημερίδα στίβου με την επωνυμία "Άγιος Διονύσιος". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο αγώνας "Άγιος Διονύσιος" είναι επίσημη διοργάνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής και θα γίνουν αγωνίσματα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ο αγώνας αυτός είναι μια προσπάθεια του συλλόγου, να καθιερώσει και ένα μεγάλο αγώνα εντός σταδίου, μετά τον τον αγώνα Ιωάννης Καποδίστριας που πλέον είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Θα δοθεί 50% έκπτωση στα εισιτήρια για τις μετακινήσεις αθλητών και συνοδών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Η έκπτωση ισχύει μόνο με τα πλοία της Saronic Ferries, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ταξιδεύσουν από Παρασκευή 01/04/2022 έως και Δευτέρα 04/04/2022.

Τους αγώνες στηρίζει η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png