Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες στίβου "Άγιος Διονύσιος", στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στίβου με την επωνυμία 'Άγιος Διονύσιος" την Κυριακή το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Ο αγώνας "Άγιος Διονύσιος" ήταν 10000 και Νοτιοδυτικής Αττικής, και αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη επίσημη διοργάνωση που έγινε στο Γήπεδο της Αίγινας, μετά και την τοποθέτηση του ταρτάν στίβου.


Στους αγώνες συμμετείχαν 13 ομάδες, ενώ έγιναν αγωνίσματα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Στα αξιοσημείωτα βέβαια, και η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες ο οποίος με τον παλμό του ώθησε τους νεαρούς αθλητές. Ο αγώνας ήταν μια προσπάθεια του Ο.Α.Κ. Αίγινας να καθιερώσει και ένα μεγάλο αγώνα εντός σταδίου, μετά τον γνωστό πλέον στο πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου 'Ιωάννης Καποδίστριας'.

Συνδιοργανωτές του αγώνα η Περιφέρεια Αττικής, ο ΣΕΓΑΣ και ο Δ.Α.Ο. Αίγινας. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, η οποία συνεχάρη του διοργανωτές, ενώ έκανε και απονομές στους νικητές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png