Σειρά από σημαντικές διακρίσεις έφεραν οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας.


Μία σειρά από σημαντικές διακρίσεις έφεραν οι αθλητές του Ο. Α. Κ. Αίγινας σε διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις εορτές του Πάσχα.

Από το Podcasting Feed του ραδιοφώνου του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Βασίλη Ζαμπέλη.




Πρωτιά της Αίγινας στο Ναύπλιο με τον Παναγιώτη Καρούτζο:


Πρώτη θέση για τον Καρούτζο Παναγιώτη στα 5000 μέτρα σε αγώνα του Ναυπλίου. Ο αθλητής του ΟΑΚΑ προετοιμάζεται για τα 5.000 μέτρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και δείχνει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ο στόχος είναι το ατομικό ρεκόρ στα 5.000 μέτρα και η διάκριση στον μαραθώνιο της Αθήνας τον ερχόμενο Νοέμβριο.


Η ομάδα Κ16 διακρίθηκε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά:

Οι αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας που αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα του Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής. Έφεραν στον σύλλογο την 16η θέση ανάμεσα σε 40 σωματεία.
Η ομάδα των αγοριών ήρθε πρώτη στην σκυταλοδρομία 3Χ1200 αποτελούμενη από τους Δημόπουλο Παναγιώτη, Δριτσάκο Σταύρο και Ζαμπέλη Αντώνη. Η ομάδα των κοριτσιών στην ίδια σκυτάλη κατετάγη στην έκτη θέση με τις Μαρίνη Μαρία, Σταθάκη Νεκταρία και Κένεντυ Αφροδίτη.

Στα ατομικά αγωνίσματα ο Ζαμπέλης Αντώνης ήρθε τρίτος στα 3000 μέτρα, ο Δημόπουλος Παναγιώτης έκτος στα 1200 μέτρα, η Σταθάκη Νεκταρία τέταρτη στα 3000 μέτρα, η Μαρίνη Μαρία 15η στα 1200 μέτρα, η Κέννεντυ Αφροδίτη 19η στα 1.200 μέτρα στον πρώτο της αγώνα και η Αντωνίου Μαρία ήρθε 14η στα 200 μέτρα με εμπόδια στον πρώτο της αγώνα.
Οι προπονητές του συλλόγου έμεινα πολύ ευχαριστημένοι από την εμφάνιση των αθλητών τους.

Διάκριση για τους Γιώργο Γιαννούλη και Βασιλική Τζίμα:

Ο Γιαννούλης Γιώργος πήρε την πρώτη θέση στα 5000 μέτρα στην Ύδρα και την τέταρτη στα 18. 000 μέτρα. Πολύ καλή η εμφάνιση του αθλητής μας που βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο.

Πρώτη θέση και για την Τζίμα Βασιλική στον μαραθώνιο βουνού στον Υμμητό. Ο αγώνας έγινε με πολύ ζέστη που ταλαιπώρησε όλους τους αθλητές. Η Βασιλική κατάφερε να τερματίσει πρώτη και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον αγώνα στόχο τα 80 χιλιόμετρα στο Ζαγόρι.

Hard Sun Trail Race. Πρωτιά για Γιώργο Γιαννούλη, δεύτερη θέση για Βασιλική Τζίμα:

Ο αγώνας που διοργανώνει ο αθλητής του ΟΑΚΑ Λογοθέτης Σπύρος στο Αγκίστρι ήταν επιτυχημένος αν και έγινε με δύσκολες συνθήκες βροχή και κρύο.

Ο σύλλογος την Αίγινα ήταν εκεί με αθλητές που αγωνίστηκαν αλλά και με εθελοντές. Πρώτος στα 10000 μέτρα ήρθε ο Γιαννούλης Γιώργος και δεύτερη στα 27 χιλιόμετρα η Τζίμα Βασιλική, ακόμα μια επιτυχία για τους δύο αθλητές μας που διακρίνονται συχνά σε αγώνες βουνού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png