Εξαιρετικές εμφανίσεις και επιδόσεις από τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας σε διοργανώσεις στον Βύρωνα και στο Μέτσοβο.


Σε αγώνα στίβου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νίκη Βύρωνα, την Κυριακή 29 Μαΐου, αγωνίστηκαν οι αθλητές αντοχής του συλλόγου της Αίγινας. Πρώτοι στην μάχη μπήκαν οι Δριτσάκος Σταύρος και Δημόπουλος Παναγιώτης, που αγωνίστηκαν στα 1.200 μέτρα της κατηγορίας Κ16. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα παιδιά αγωνίστηκαν με ψυχή και παρά τα λάθη που έκαναν στην τακτική του αγώνα έκαναν και οι δύο ατομικό ρεκόρ, 3΄'54''57 ο Δριτσάκος και 3'56''96 ο Δημόπουλος με κατάταξη 19 και 20 αντίστοιχα.

Η Μαρία Μαρίνη στα 1.200 μέτρα της κατηγορίας Κ16 με 4'25''91 βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Αν στην τελευταία στροφή δεν χαλάρωνε θα είχε πάει ακόμα καλύτερα, η θέση της ήταν η 24η.

Ο Μαργαρίτης Κωνσταντίνος στα 1500 μέτρα της κατηγορίας ανδρών (αν και ανήκει στην κατηγορία Κ18) αγωνίστηκε εξαιρετικά και με 4'40''64 ήρθε 18ος.

Στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας αγωνίστηκε στα 3.000 μέτρα των ανδρών (αν και ανήκει στην κατηγορία Κ16 ) ο Ζαμπέλης Αντώνης κερδίζοντας μάλιστα, αν και ο μικρότερος, την δεύτερη σειρά των 3.000 μέτρων με νέο ατομικό ρεκόρ 9'53''98 . Κατετάγη 11ος στα συνολικά αποτελέσματα και των δύο σειρών.

Πρώτη θέση για τον Γιώργο Ζαμπέλη και τέταρτη για την Βασιλική Τζίμα στο Μέτσοβο - Ursa Trail 40km.

Σε αγώνα 40 χιλιομέτρων στο Μέτσοβο αγωνίστηκε η Τζίμα Βασιλική με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τα 80 χιλιόμετρα βουνού στο Ζαγόρι. Τερμάτισε σε 6 ώρες και 6 λεπτά και πήρε την 4η θέση . Ο αγώνας είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή και πολύ ζέστη, η υψομετρική ήταν πάνω από 2.800 μέτρα.

Στον παιδικό αγώνα την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ζαμπέλης Γιώργος. Έτρεξε πολύ καλά και κατάφερε στα τελευταία μέτρα του αγώνα να πάρει την νίκη. Επόμενοι αγώνες του συλλόγου είναι στις 5 Ιουνίου το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ12 και Κ10 και στις 12 Ιουνίου στην Χαλκίδα θα αγωνιστούν οι αθλητές μας στον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png