Διακρίσεις για τους αθλητές του ΟΑ Κούρος Αίγινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 Αγοριών - Κοριτσιών, 5ος Όμιλος.


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 διεξήχθη σε πέντε ομίλους, σε τέσσερις πόλεις της χώρας, το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου 2022. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν στον 5ο Όμιλο στον Άγιο Κοσμά. Εκεί οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας, πέτυχαν πολύ καλή εμφάνιση. Στα ατομικά αγωνίσματα ο Ζαμπέλης Αντώνης ήρθε τρίτος στα 3000 μέτρα τρέχοντας συντηρητικά, καθώς ήταν άρρωστος στην αρχή της εβδομάδας. Δεν πήγε γρήγορα την κούρσα για να μπορέσει να αγωνιστεί και στην σκυταλοδρομία 3Χ1200.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την πέμπτη θέση πήρε στο τετραπλούν ο Δριτσάκος Σταύρος με επίδοση 13.92. Αγωνίστηκε εξαιρετικά σ' ένα καινούργιο αγώνισμα γι' αυτόν και έδειξε ότι έχει μέλλον στα άλματα. Η Μαρίνη Μαρία, με νέο ρεκόρ χρονιάς, κατετάγη 20η στα 1200 μέτρα με 4΄20΄΄. Έτρεξε καλά και αγωνίστηκε την επόμενη μέρα και στην σκυταλοδρομία 3Χ1200.

Οι σκυτάλες του ΟΑΚΑ στα 3Χ1200 έκαναν και οι δύο ατομικά ρεκόρ. 11'33'' τα αγόρια και 13'45'' τα κορίτσια. Δημόπουλος Παναγιώτης, Γιαννούλης Λουκάς και Ζαμπέλης Αντώνης, κατάφεραν με την προσπάθεια τους να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο. Σόρτση Μαριάννα, Σταθάκη Νεκταρία και Μαρίνη Μαρία πήραν την 6η θέση .

Στην ομαδική βαθμολογία ο Κούρος Αίγινας πήρε την 15η θέση ανάμεσα σε 72 σωματεία με 28 βαθμούς .

Αξίζουν συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, που τώρα θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους μέχρι το τέλος Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψουν στο γήπεδο για την προετοιμασία της νέα αγωνιστικής περιόδου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png