Διακρίσεις και μετάλλια για τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας στους Παντροιζηινακούς αγώνες στον Γαλατά.

DSC_0078-oaka.JPG

Η Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά "Οι Φίλοι της Παράδοσης", διοργάνωσαν τους 5ους Παντροιζηνιακούς αγώνες, στον Γαλατά, στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2022, επί Δημοσίας οδού με την επωνυμία "Στο δρόμο του Θησέα".  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι αθλητές του  Ο.Α.Κ. Αίγινας έλαβαν μέρος στον αγώνα, έτρεξαν πάρα πολύ καλά και έφεραν διακρίσεις και μετάλλια.  Στην κατηγορία Κ12 στα 1000 μέτρα, η τριάδα του βάθρου έκλεισε με τρεις αθλητές μας. Πρώτος ο Ζαμπέλης Γιώργος, δεύτερος ο Παπαδάκος Διονύσης και τρίτος ο Τσαιλάς Κωστής. Στα κορίτσια Κ12 την δεύτερη θέση στα 1.000 μέτρα κατέκτησε η Λυκούρη Καλιόπη, στην σκυτάλη 4Χ600  η ομάδα του  Ο.Α.Κ. Αίγινας πήρε την πρώτη θέση με τους Λυκούρη Καλιόπη, Ζαμπέλη Αντώνη, Παπαδάκο Διονύση και Τσαιλά Κωστή.

Στην κατηγορία γυμνασίων και πρώτης λυκείου στα 1.000 μέτρα την πρώτη θέση την πήρε ο Ζαμπέλης Αντώνης και την πέμπτη και έκτη θέση ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος και Μαργαρώνης Σπύρος αντίστοιχα. Στα κορίτσια, τέταρτη ήρθε η Μαρίνη Μαρία, με πέμπτη την Σταθάκη Νεκταρία και έβδομη την Τζώνη Ειρήνη και όγδοη την Μαρία Αντωνίου .

Οι παραπάνω αγώνες έγιναν Σάββατο απόγευμα και την Κυριακή το πρωί έγιναν οι μεγάλοι αγώνες των 5.000 μέτρων και του ημιμαραθωνίου δρόμου .

Στον ημιμαραθώνιο είχαμε την επικράτηση του αθλητή  Καρούτζου Παναγιώτη με 1.12'.28'' στους άνδρες. Στις γυναίκες η Τζίμα Βασιλική ήρθε δεύτερη στον αγώνα και πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία.

Στα 5.000 μέτρα αγωνίστηκαν οι Ζαμπέλης Αντώνης 2ος στη γενική και 1ος στην κατηγορία του με 19' , ο Ζαμπέλης Γιώργος ήρθε δεύτερος στην κατηγορία ως 19 χρονών με 19΄50'' παρότι είναι μόνο 11 χρονών όπως και ο Παπαδάκος Διονύσης με την ίδια ηλικία, που πήρε την τρίτη θέση με 24'35''.  Εντυπωσίασαν οι  Τσαιλάς Κωστής, Μαργαρώνης Σπύρος, Καλαφατέλης Αλέξανδρος και Τζώνη Ειρήνη με ατομικά ρεκόρ όλοι. Οι επιδόσεις τους αντίστοιχα ήταν  24'52''- 25'30''- 25'38- 25'38'' .

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του συλλόγου Ζαμπέλη Βασίλη για την επιτυχίες του και τις διακρίσεις του στον κλασικό αθλητισμό. Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και την αγωνιστική τους παρουσία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png