Αγώνες στίβου με την επωνυμία ''Άγιος Νεκτάριος'' 2022, για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 14 ετών, θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

DSC_0006-stivos.JPG

Αγώνες στίβου με την επωνυμία ''Άγιος Νεκτάριος'' 2022 , για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 14 ετών, έχει προκηρύξει ο Ο.Κ. Κούρος Αίγινας, σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής. Οι αγώνες  θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022.  Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του ΣΕΓΑΣ. Τα σωματεία έχουν δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε δύο αγωνίσματά (όχι και τα δύο δρομικά) και στην σκυταλοδρομία. Στα αγωνίσματα της ανώτερης ηλικιακής κατηγορίας μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες των μικρότερων κατηγοριών σύμφωνα με τις Τεχνικές Διατάξεις του ΣΕΓΑΣ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png