Ο Γιάννης Γιαννούλης και η Βασιλική Τζίμα, μιλούν για τον αγώνα ορεινού τρεξίματος "Ελλάνιος Δίας". Θα γίνει Κυριακή 20 Νοέμβριου στην Αίγινα.

20221114_162209-ellanios-dias.jpg

Στην παραλία του Μαραθώνα, όπου την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία "Ελλάνιος Δίας", ο Γιάννης Γιαννούλης και η Βασιλική Τζίμα μιλώντας σήμερα στον Σταύρο Ρωπαΐτη, παρουσίασαν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, για μία νέα διοργάνωση, έναν αγώνα ορεινού τρεξίματος, που γίνεται για πρώτη φορά σ' αυτή την πλευρά του νησιού. 


Τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία "Ελλάνιος Δίας", διοργανώνει ο Ο.Α.Κ. Αίγινας, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αίγινας και με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος" και του συλλόγου "Φίλοι Φιστίκι Φεστ".

Η διοργάνωση εποπτεύεται από την ΕΛ.ΑΣ και από εθελοντές.  Οι αγώνες θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό τον Μαραθώνα Αίγινας. Θα διεξαχθούν συνολικά τέσσερις αγώνες το πρωί της Κυριακής. Ο αγώνας "Ελλάνιος Δίας"23 χλμ, ο αγώνας ‘’Αρχαίος Ελαιώνας’’ 8 χλμ μαζί και η πεζοπορία και οι παιδικοί αγώνες 1.000 και 500 μέτρων. 

Αναλυτικά, την προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.  Οι εγγραφές θα κλείσουν αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png